Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az, hogy hizol mennyi ido...

Az, hogy hizol mennyi ido alatt jon ki a “testre”?

Figyelt kérdés

Szoval. Husvetot vegig ettem... 3 napig. Egyebkent fogynom nem kell csak sulyt tartok de jovolt elengedni magam. De ennyire nem kellett volna. Tenyleg sokat ettem sajnos :( azota eltelt 3 nap ugye es azota figyelek, illetve edzek is. De az lenne a kerdesem hogy mikor fog ez meglatszodni a testemen ez a 3 nap eves? Oke lehet kicsit beteges de ugye a sport miatt stb tok jol erzem magam es nem romlott a testkepem magamrol (elso “tiszta” napon eleg szornyen ereztem magam) de felek hogy mivan ha egyik reggel ugy kelek hogy nagyobb a karom vagy a labam vagy ilyesmi😅 ...

Aki egy kicsit jobban ert ehhez segitene?

2020. ápr. 16. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Alapból alkati kérdés, van akin alig látszik, máson pár plusz kiló is meglátszik, de neked ettől nem kell tartanod.

Három nap alatt nem hiszem, hogy tudsz annyit enni, hogy látványos legyen, legfeljebb addig ameddig ki nem ürül belőled.

2020. ápr. 16. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!