Van tippetek arra hogyan lehetne belső combról fogyni?
Fogyni diétával. De sokat vékonyodhatsz pár gyakorlattól is.
Pl. hanyatt fekszel, felemeled mindkét lábad, és "tárogatsz", jó szélesen. Az a jó, ha érzed a belső combod feszülni. Én ezt szoktam, és használ.
Aztán callanetics gyakorlatok közt is sok ilyen van (ez nekem nagyon bevált, bár mindenem fájni szokott másnapra, de megéri), meg Rubint Réka edzései közt van pár olyan guggolás, ami elvileg azt a területet célozza.
De ha rákeresel neten, akkor szerintem még egy csomó gyakorlatot ad ki.
http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg
nekem ez vált be:);)
Akár azt is lehet, hogy melóba jársz be minden nap bringával, vagy csak elmész kirándulgatni ide-oda.
Attól jobb lesz az erőnléted is és a combod is vékonyabb lesz. Vagy napi 2 óra görkorizás. Az is jó.
Viszont bringázás előtt érdemes enni egy szendvicset, mert különben hamar elfáradsz és lefordulsz a bicikliről :)
Ha meg nincs kedved mozogni, akkor csak egyszerűen nem eszel. Az a legolcsóbb. Pl megeszel napi 1 pizzát, és semmi mást. Azt is lehet.
Vagy eszel rizst, zöldségeket, csirkét, ezekből lehet enni többet is, nem hízlalnak :)
bicikli és a futás szerintem a legjobb
meg ez a videó amit mutattak neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!