Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vádlit hogyan lehetne karcsúsí...

Vádlit hogyan lehetne karcsúsítani?

Figyelt kérdés
167 cm vagyok és 61 kg. Rövid, tömzsi lábaim vannak, nagyon erős, izmos a vádlim. Amikor csak 52 kg voltam akkor is ugyanilyen vastag volt mint most. Sokat kardiózom, elvileg ez csökkenti az izmok méretét és nyújtok naponta, de mit tehetnék még?
2020. ápr. 14. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha 52 kilósan is ilyen volt, akkor annyit tehetsz. hogy elfogadod.
2020. ápr. 14. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Edzel valamit?
2020. ápr. 14. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Kangoo jumps a szenvedélyem, 6 éve heti 2-4 alkalommal járok (most nem a járvány miatt). De sok kardio jellegű edzést kipróbáltam már a hagyományos táncos aerobiktól kezdve a legcriffább edzésekig.
2020. ápr. 14. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Az önmagában nem fog segíteni. Van otthon lépcső vagy fellépő?
2020. ápr. 14. 18:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Az nem erősíti az izmot? Ha célirányosan arra edzek? Van lépcső, meg steppad is.
2020. ápr. 14. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ilyen:( de ha vékony vagyok még jól is néz ki,optikailag úgy formásabbnak mutat:D
2020. ápr. 14. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyújtja az izmot, ez által vékonyabb lesz a vádli is.
2020. ápr. 15. 06:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen a vádlim, részben genetika, részben a sport miatt. Olyan gyakorlatokat csináltam, amivel nyújthatok, de igazából nem hozott látványos eredményt.

próbálom optikailag jobbá tenni, pl. magassarkúval nyújthatom az lábam látszattra. csak azzal meg az a gond, h eléggé feszíti a vádlimat és nagyon kidomborodik az izom rajta.

Öltözködéssel lehet még javítani, pl sötét színű legyen a nadrág, vagy ha szoknyát/ruhát veszel akkor az sok mintás legyen. Lapos talpú cipőt pedig sose hordj.

2020. ápr. 15. 07:21
 9/9 anonim ***** válasza:
magassarkú tényleg sokat dob rajta, de azért lássuk be utolsó válaszoló, se nem túl kenyelmes, se nem túl egeszseges viselet, túl gyakran azert nem ajanlom.
2020. ápr. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!