Vádlit hogyan lehetne karcsúsítani?
Figyelt kérdés
167 cm vagyok és 61 kg. Rövid, tömzsi lábaim vannak, nagyon erős, izmos a vádlim. Amikor csak 52 kg voltam akkor is ugyanilyen vastag volt mint most. Sokat kardiózom, elvileg ez csökkenti az izmok méretét és nyújtok naponta, de mit tehetnék még?2020. ápr. 14. 17:28
1/9 anonim válasza:
Ha 52 kilósan is ilyen volt, akkor annyit tehetsz. hogy elfogadod.
3/9 A kérdező kommentje:
Kangoo jumps a szenvedélyem, 6 éve heti 2-4 alkalommal járok (most nem a járvány miatt). De sok kardio jellegű edzést kipróbáltam már a hagyományos táncos aerobiktól kezdve a legcriffább edzésekig.
2020. ápr. 14. 18:48
4/9 anonim válasza:
Az önmagában nem fog segíteni. Van otthon lépcső vagy fellépő?
5/9 A kérdező kommentje:
Az nem erősíti az izmot? Ha célirányosan arra edzek? Van lépcső, meg steppad is.
2020. ápr. 14. 20:08
6/9 anonim válasza:
Sajnos nekem is ilyen:( de ha vékony vagyok még jól is néz ki,optikailag úgy formásabbnak mutat:D
7/9 anonim válasza:
Nyújtja az izmot, ez által vékonyabb lesz a vádli is.
8/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen a vádlim, részben genetika, részben a sport miatt. Olyan gyakorlatokat csináltam, amivel nyújthatok, de igazából nem hozott látványos eredményt.
próbálom optikailag jobbá tenni, pl. magassarkúval nyújthatom az lábam látszattra. csak azzal meg az a gond, h eléggé feszíti a vádlimat és nagyon kidomborodik az izom rajta.
Öltözködéssel lehet még javítani, pl sötét színű legyen a nadrág, vagy ha szoknyát/ruhát veszel akkor az sok mintás legyen. Lapos talpú cipőt pedig sose hordj.
9/9 anonim válasza:
magassarkú tényleg sokat dob rajta, de azért lássuk be utolsó válaszoló, se nem túl kenyelmes, se nem túl egeszseges viselet, túl gyakran azert nem ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!