Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebből lehet baj?

Ebből lehet baj?

Figyelt kérdés
Diétázom és sportolok már egy ideje. Szoktam fehérjeturmixot inni edzések után de van hogy egy komplett étkezést fehérjeturmixxal helyettesítek, mert azt olvastam egy megbízható oldalon hogy ebből nem lehet baj. Azt viszont nem írják sehol hogy az gondot jelenthet-e hogyha egy nap több adag fehérjeturmixot is megiszok (2-3 adag) ha például van elég kalóriám még de a fehérje szint alacsonyabban áll mint kellene? Köszi a válaszokat előre is! :)

2020. ápr. 14. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baj belőle, ha nem viszed túlzásba a fehérje bevitelt. Nagyon magas szinten már megterhelő a veséid szánára. De megadott kereteken belül nem igazán számít. A diétát sem rontod el, ha a napi kalóriakereten felül megiszol néha 1-1 plusz fehérjét.
2020. ápr. 14. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igyekezz "rendes", szilárd ételekből bevinni a szükséges fehérjemennyiséget, de két-három adag turmix sem fog gondot okozni (hiszen végül is ez is táplálék), pláne, ha nem napi szinten élsz ezzel a megoldással.
2020. ápr. 14. 17:16
 3/4 SZücsöm ***** válasza:
100%

Baj nem lehet belőle. Én jelenleg a fogyásom alatt 2-t iszok naponta utána majd átváltok 1-re. Ezt is csak azért iszom mert lényegében olcsóbb mint a csirke (sőt szerintem a túrónál is) és ugyebár könnyebb is elkészíteni/benyomni.

Viszont ami fontos hogy először az étrendje legyen rendben az embernek mert különben a kiegészítő kukába kidobott pénz.

Amúgy hány gramm fehérjét viszel be hány kilósan?

2020. ápr. 14. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) Jelenleg 177 cm és 65 kg vagyok. A makroim pedig zsír 40g, szénhidrát 90g, fehérje 120g. 1200 kcal-t fogyasztok egy nap.
2020. ápr. 20. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!