Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevés kaját eszek szerintetek?...

Kevés kaját eszek szerintetek? Mert anya szerint keveset eszek

Figyelt kérdés

8-9 körül: 1 Actimel (reggel nem megy le kaja a torkomon)

10-11 körül: szalámis zsemle paprikával (pl)

16:00 körül: rendes főtt étel (csak nem bírok sokat enni, de azért normális mennyiségű)

20:00 körül: gyümölcs (vagy ha nincs, akkor joghurt)

0:00 körül: megint Actimel :D

19/L / 158 cm / 57 kg

(ja és sportolok is este 20:00 körül)

2010. júl. 27. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy sovány, nem eszel keveset, kivéve, hogy kimaradt a vacsi. De nem túl jó, amit csinálsz. Legkésőbb 2 körül ebédelni kellene, 7 körül pedig vacsorázni (most azt kihagytad!).

Éjjel mellőzd a cukros joghurtot. Natúr mehet.

2010. júl. 27. 10:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szar az időbeosztás.Mikor fekszel le 4kor?

Mert akkor okés.Egyél 3óránként.És normálisat.Amúgy szerintem nem kevés,én ennél kevesebbet eszek.

2010. júl. 27. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lassan saját háztartást kell alapítanod..:)
2010. júl. 27. 10:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Hú, mennyit írtatok... :S Na szóval kb éjfélkor fekszem le, de előtte muszáj azt az kis joghurtitalt meginnom, mert kilyukadna a gyomrom éjszaka.

Sajnos háj van rajtam, nem izom, mert a sportot csak nem rég kezdtem, és hájból elég SOK van rajtam tehát DAGADT vagyok és minimum 10 kilót fogynom kell!!

Mit egyek estére? És mikor mozogjak?

2010. júl. 27. 13:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Saját háztartást? Ez most hogy jön ide, ha szabad kérdeznem? :S Amúgy attól még elég messze vagyok
2010. júl. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!