Eddig zabáltam, túlettem magam. Most, hogy elkezdtem normálisan étkezni, hasmenésem van. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Eddig összevissza ettem, rendszertelenül, sokat, és egészségtelent. Nem volt gond az emésztésemmel. Most viszont eszem gyümölcsöket, zöldségeket, elhagytam a kenyeret, és sok folyadékot iszom, rendszeresen étkezem normális adagokat. Mégis hasmenésem van. Normális ez? Vagy így tisztul a szervezetem?2020. ápr. 6. 13:47
1/5 anonim válasza:
Gyümölcs és sok folyadék. Ezért van hasmenésed. Nekem is így volt, aztán visszavettem a gyümölcsből, javult a helyzet.
2/5 anonim válasza:
Gyümölcsből nem szabad sokat enni, maximum napi 1-2 alma, vagy 1 narancs vagy 8-10 szem szőlő vagy bogyós gyümölcs.
3/5 anonim válasza:
Nekem a sok kenyér, keményítőben gazdag étel székrekedést okozott. Amikor ezeket zöldségekre cseréltem, ez rendeződött, de volt, hogy nekem is hasmenésem lett. Lehet, hogy a több rost is hozzájárult. A rendszeres hasmenés nem jó (ahogy a székrekedés sem), mert így nem tudnak a hasznos tápanyagok sem felszívódni. Lehet, hogy túl drasztikus volt az étrendváltás. Próbálj kicsit változtatni a táplálkozásodon, figyeld meg, mi milyen hatással van az emésztésedre.
4/5 anonim válasza:
Semmi, ez normális. Ha sokáig így fogsz enni, majd utána egésznap mekizel akkor szintén a vécén fogsz ülni egy napig. :D Teljesen másfajta táplálékot kap a tested, mint eddig, hozzá kell szoknia.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm:)
2020. ápr. 7. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!