"Tiltott" ételekkel igenis lehet fogyni, miért nem próbálja ki más is?
2 évvel ezelőtt volt egy pár plusz kiló rajtam és úgy potyogtak le rólam,hogy naponta 2-3 órát úsztam ÉS a következő "diétám" volt:
-bőséges,gazdag reggeli(tonhal,tojás,virsli,joghurt,palacsinta)
-16 vagy 17 órási ebéd,ami lehetett bármi,nekem ezek voltak:pizza,spagetti sajttal vagy más főétel+1 koktél
-a vacsora mindig valami könnyű:fagyi,eper,joghurt vagy bor volt
Igy nemcsak,hogy lefogytam,de még izomból sem vesztettem!Jah,és lány vagyok
Ehez mit szóltok ?
Azt, hogy végre egy normális, tudatos csaj! Aki tudja, hogy koplalással nem lehet elérni semmit!(hosszútávon)
Becsülöm az ilyen embereket!És gratulálok!:)
Azt hogy szar. Lehet hogy fogytál tőle, de semmi tápláló, egészséges kaját nem ettél. Sem zöldséget, sem gyümölcsöt, sem teljes kiőrlésű gabonát. Ezeket a dolgokat nem azért kell enni, mert csak így lehet fogyni, hanem azért, mert egészségesek. Amit csinálsz, az nem egészséges, hiszen semmi olyat nem eszel szinte, amire a szervezetednek valóban szüksége lenne. Hol maradnak a vitaminok, ásványi anyagok? Így hosszú távon ez éppen olyan rossz, mint ha koplalnál. És az, hogy a reggeli és az ebéd között ilyen sok idő telik el, szintén nem egészséges. A kései nehéz kaják pedig elég rendesen megterhelik az emésztést. Ez az én véleményem.
19/l
én az alábbi "módszerrel" fogytam 6 kilót az 57 kg-ból 3 hét alatt: reggeli délben: 1 szendvics, ebéd 5-kor: 1 tál, ami van, vacsora: chips, esetleg egy kis pizza, 1 üveg pezsgő, fél üveg vodka, koktélok + hajnalig tartó buli...
hát igen... kicsit meg voltam zuhanva egy szakítás után, de mindenesetre arra jó volt, hogy fogyjak, bár nem is akartam.
Én is eszek mindent minden időben!
Viszont reggel ötkor egy óra úszással kezdem a napjaimat,azon kívül heti minimum kétszer Thai-box edzésre járok...
Nincs feleslegem....ház ez egy csoda,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!