Mit gondoltok ezekről az adatokról?
Szimpatikusnak, vagy inkább visszataszítónak találnád ezt a lányt?
És ha jó lenne a személyisége? Változtatna a véleményeden?
172 cm, 48 kg
Borzasztóan sovány vagy. Ez nem szimpátia kérdés, emberként nyilán a belsőd határoz meg.
Ha azt kérdeznéd, hogy vonzónak látnálak -e, akkor erre valószínűleg nemet mondanék.
Ha genetikailag vagy vékony tehát sokat eszel emellé a súly mellé akkor nincs semmi baj :). (Esetleg a pajzsmirigyed nézesd majd meg, lehet, hogy túltermelésed van)
Ha meg direkt fogytál vékonyra akkor a legjobb lenne felszedni egy kis husit meg izmot.
Én is ilyen vagyok, kicsit vékonyabb és nem itélek külső alapján tehát barátkoznék veled (sok hasonló adatú barátnőm van) meg 100 kg-sal is, tehát ez engem nem befolyásol egyáltalán.
Hány éves vagy? (Mert ugye tinikorban általános ha valaki vékony)
Nagyon, de nagyon vékony. Én vagyok 47 kg 159 centihez (vékony, enyhén izmos vagyok).
Sportolj, szedj fel izmot és étkezz egészségesen.
Semmit se érsz a belsőddel, ha a srácnak külsőre nem tetszel.
Nekem tetszenek a vékony csajok. Így számok alapján nehéz lenne eldönteni, h csinos vagy-e?
A jó személyiség elengedhetetlen egy kapcsolathoz. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!