Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól gondolom hogy rossz volt...

Jól gondolom hogy rossz volt a mai reggelim?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs semmi más kaja itthon.Vagyis van,töpörtyüs pogácsa,krumplis pogi meg szalámi,meg hasonló kaják.Azokat nem szerettem volna enni.Igy ettem 3db tojást simán olaj nélkül megsütve.
2010. júl. 26. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
tragédia, főleg az IQ-d :S ...nem mellesleg ehettél volna némi normális szénhidrátot és zöldséget mellé....
2010. júl. 26. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Te tudod, milyen volt, Te etted meg...
2010. júl. 26. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Ha egy hét múlva szalmonellásan fekszel a kórház intenzív osztályán akkor rossz volt. Ha nem, akkor meg magasról tegyél rá.

Én egy pohár tejet és egy kiflit ettem, de nem lesz sok bajom, szinte minden este futok legalább 4 km-t, úgyhogy nem lesz bajom tőle.

2010. júl. 26. 08:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves elsö,de a Te IQ-d se verdesi a plafont....De szerintem még az enyémet se éri el!
2010. júl. 26. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

A kérdezőnek igaza van az IQ-kat illetően.

Miért is kapna szalmonellát, ha a tojás meg volt sütve? Ez érdekelne engem is...

Ráadásul megmondta, hogy nem volt otthon "normális" szénhidrát. Ennyi funkcionális analfabétát még nem láttam, mint ezen az oldalon.

Kérdező, az igaz, hogy nem volt tökéletes a reggelid (tényleg jobb lett volna, ha eszel hozzá teljes kiörl. kenyeret, és ami még fontosabb lett volna: többféle zöldséget), de a körülményekhez képest a legjobbat hoztad ki belőle. Ha volt otthon olaj, kellett volna egy keveset tenned a tojás alá, a zsírban oldódó vitaminok miatt, ezzel együtt sokkal jobb, mintha benyomtál volna egy pogit.

2010. júl. 26. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
zsírban oldódó vitaminok? legfeljebb az A-vitamin a tojásból, de a tojássárgában van hozzá elég zsír...a következő kérdés gondolom az lesz, hogy rossz-e ha vizet iszik, mert az hizlal...
2010. júl. 26. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!