Jól gondolom hogy rossz volt a mai reggelim?
Ha egy hét múlva szalmonellásan fekszel a kórház intenzív osztályán akkor rossz volt. Ha nem, akkor meg magasról tegyél rá.
Én egy pohár tejet és egy kiflit ettem, de nem lesz sok bajom, szinte minden este futok legalább 4 km-t, úgyhogy nem lesz bajom tőle.
A kérdezőnek igaza van az IQ-kat illetően.
Miért is kapna szalmonellát, ha a tojás meg volt sütve? Ez érdekelne engem is...
Ráadásul megmondta, hogy nem volt otthon "normális" szénhidrát. Ennyi funkcionális analfabétát még nem láttam, mint ezen az oldalon.
Kérdező, az igaz, hogy nem volt tökéletes a reggelid (tényleg jobb lett volna, ha eszel hozzá teljes kiörl. kenyeret, és ami még fontosabb lett volna: többféle zöldséget), de a körülményekhez képest a legjobbat hoztad ki belőle. Ha volt otthon olaj, kellett volna egy keveset tenned a tojás alá, a zsírban oldódó vitaminok miatt, ezzel együtt sokkal jobb, mintha benyomtál volna egy pogit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!