Ha izomból akarok fogyni, akkor a rizsdiéta jó?
Kedves Első!
Izomból lehet fogyni úgy is, ha egy szar étrended van, keveset eszel stb... Szerintem a kérdezőnk hölgy lesz, aki a combját, fenekét és vádliját szeretné csökkenteni csak azzal nincs tisztában, hogy ez nem lehetséges. Ugyanis amin újra nekiáll rendesen táplálkozni a szervezet újra építi azokat az izmokat, amik szükségesek a mozgáshoz... Méghozzá nagyobbak lesznek, mint előtte, hogy a köv. izomból való fogyást elkerülhesse. Felesleges ilyennel játszani... 1-2% testzsírt elérni pedig egy átlagember nem képes. A testépítőknek is hónapokba telik mire 1-2 napig elérik és utána azonnal visszatöltenek mert nem egészséges illetve tegyük hozzá azt is, hogy valószínű szervezet nem a szívizmot fogja elsőként lebontani lényegtelen mennyire van tele energiával az élethez szükséges... az utolsók között fog lebomlani és jellegzetes lehelettel jár... Lényeg a lényeg újabb túliskolázott kérdezőnk van...
Igazából vaskos vagyok, de az izomtól. És lány vagyok, eléggé furcsán nézek így ki, csúfoltak/csúfolnak is miatta. Csak az a baj, hogy engem is zavar, tehát egy egy nőiesebb ruha...nem is tudom sírjak e vagy röhögjek magamon...pfff...
Mindig azt mondják, hogy ezekkel a diétákkal nem zsírból hanem izomból fogyunk. Ezért is szokták javasolni az életmódváltást. Persze csak pár napig(3-4)csinálnám, utána visszatérnék az egészséges kajákhoz.
Amúgy persze tudom, hogy az izom nagyon fontos, de ahogy én kinézek...Meg azért nem hinném, hogy egyből a szívizomból veszítenék.
kösz kedves utolsó...nem nagyon értek a biokémiához, meg úgy alapvetően ehhez a témához, ezért is kérdeztem meg.
nem tudom miért kell lenézni a másikat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!