Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó dolog hogy nem vagyok éhes?

Jó dolog hogy nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
már pár hete koplalok sok vizet iszom msotanábba meg már nem is vagyok éhes.ha eszek egyöl büntudatom hogy sokat ettem. am etem egy fél szelet pulyka mellet, 2 db kis karika sütit és mert anyukám rám szolt hogy egyek vagy szol az orvosnak stbb... ettem 2 db barackot soknak érzem..jo ez igy? :O
2010. júl. 25. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
tökéletes, ez a legjobb út a későbbi elhízáshoz.
2010. júl. 25. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
de tornázok is napi 1,5-2 orát
2010. júl. 25. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Aranyom, a szervezeted rég tartalékoló üzemmódra állt. 1,5-2 óra edzéshez NEM ELÉG az a kalóriabevitel!!! Láttál már koplaló sportolót? ŐK is rendesen táplálkoznak és mégse híznak el heh.
2010. júl. 25. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaj maradj már......
2010. júl. 25. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, ha azt akarod elérni, amit én is elértem. Ugyanezt csináltam, mint te, ugyanígy aggódtam, hogy sok-e a kér paradicsom, amit megettem. Szépen lefogytam (persze mellem az nem maradt), most meg szépen visszahíztam majdnem a DUPLÁJÁT. Hát, szerintem ezt nem akarod.
2010. júl. 25. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne tedd tönkre magad:S Nem tudod egy életen át ezt így folytatni, ha még 2-3 hónapig ezt csinálod akkor...vagy előtte...Úristen leírni is rossz!:S:S:S

tényleg ne tedd, egészséges táplálkozással is le tudsz fogyni.

Mert mellette sportolsz. És ki hízott még el az egészséges dolgoktól?:)

(ennek legalább a 10szeresét megeszem egy nap, és mégis fogyok)

Én drukkolok neked, mindenképp kérj segítséget, mert komoly bajod lehet ebből.

2010. júl. 25. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
anyád keverjen inkább le két büdös nagy pofont és a fülednél fogva rángasson el dokihoz...bár még egy hét és a koporsó nevű ruhakölteményben fogsz otthonról távozni
2010. júl. 26. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!