Fiúk! Nektek nem hájas a feneketek? Hogyan tehetnék ellene? (Többi lent).
Szóval 16 éves vagyok, és 188 cm. Régebben eléggé kövér voltam, sokat ettem..nem sportoltam mert utáltam. Voltam 95 kg is. Ma de ugye: diétáztam meg jártam személyi edzőhöz is konditerembe, ja és úszni is. Az utóbbit még egészen szeretek is. Ennek eredményéül úgy 1,5 év alatt 74 kg-ra fogytam le. Mindenhol, egyenletesen voltam hájas. A hasam majdnem lement, csak egy kis háj van ott. Az úszógumi is alakul, de még azért az is van, de azért az jól fog menni. Viszont eléggé hájas volt a combom és a fenekem is, illetve lóg is..a belső combjaim is hájasok, a külsőn lovaglóháj van..és fúj meg minden. A rendszeres kardioedzés mellett erre volt a lábközelítő, lábtárogató gép..kitörés..guggolások és egyebek..csináltam őket, a tárogatás és közelítés már megy 100-105 kilóval is, valamikor 50-nel se ment. Ugye azt mondták hogy ettől feszes lesz majd meg zsír is ég meg minden ha mellette van aerob edzés, de nekem eleve olyan vastagabb/erősebb csontom van..pluszba volt rajta háj..és az elmúlt 2 évben az edzés miatt a fenekem..a combom izmosabb lett sokkal
DE a háj alatt, ami fölötte maradt..az edzőm is azt mondta, lehet alkati kérdés és talán igaza van. Amúgy annyira már nem lóg, de ennek ellenére magy a fenekem..és be lehet nyomni rajta a puha hájat, és a csípőm is széles. Annyira utálom. Mit lehetne tenni? A zsírleszívás jó lehet ha betöltöm a 18-at? Sok korombeli fiúnak olyan tök jó vékony combjai és csípője/lapos feneke van. Sokan mondják hogy csúnya, de nekem az tetszene..és tökre irigylem. Mert az inkább gáz ami nekem van. Ti mit gondoltok? Előre is köszi ha végigolvastad és válaszolsz:)
Hát ez az..:(
Meg attól felfele is egy kicsit..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!