Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az oldal jó? Vagy valaki...

Ez az oldal jó? Vagy valaki tanácsokat legyen szíves adni?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék 15kgot leadni, de először is csak 5öt, tehát szép apránként. De félek, attól hogy nem sikerül ezért valami olyat szeretnék amivel ténylegesen fogyni kezdek.

Én nem szeretném elhagyni teljesen a fehér lisztet, tehát a fő ételekhez azt használnék, viszont nem tudom ez mennyire baj. Remélem nem az. De megpróbálnék egészséges ételeket enni. Meg tornázni, tornából jógára gondoltam, illetve még guggolás, felülés felekre. Plusz mindenhova gyalog megyek. Sikerülhet tényleg lefogyni? Tudom hogy nem minden ember ugyan olyan ezért is tartok attól, hogy ha nem sikerül. Meg ha a mellemből kezd lemenni én akkor abba akarom hagyni. Szóval hogy kell abbahagyni, úgy hogy akkor azon a kcalon maradok amin vagyok akkor és már nm fogyok tőle? Zold teát iszok közben

A kötözködni akaró emberek legyenek szivesek ne írjanak választ.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Fiatal vagyok.

2020. márc. 5. 09:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Már nem azért de akkor más a fogalmunk a segítség fogalmáról.

Illetve de igen is fogyni akarok, de nem úgy hogy elveszítem a mellém nagyságát mivel azt szeretem!!

Mindegy majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre neki állok. Hízni azért remélem nem fogok. Mindenesetre köszi a válaszokat.

De az oldalt még légyszi nézzétek meg hogy mennyire valós eredményt ad.

2020. márc. 5. 11:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Ugyanazt írja, amit mi. Kalóriadeficit és a fehérliszt sem jó, mert a vércukorszintet az egekbe emeli. Olyan pedig nincs, hogy a melled ne fogyjon le. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.
2020. márc. 5. 11:27
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz. Vannak olyan ismerőseim lányok akik lefogytak, és nem ment le a melléből. Minimális rendben van ha lemegy de többet nem akarok. Ilyen vagyok, mondhattok, gondolhattok rólam akármit.

De ott írja hogy hogyan kell kiszámolni.

2020. márc. 5. 11:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Én lefogytam 15 kilót, tudom mit kell tennem. Csináld te is, amit akarsz.
2020. márc. 5. 11:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Hülyeség volt kiírni ide kérdést. Tudhattam volna hogy itt milyen emberek vannak.
2020. márc. 5. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:

"De félek, attól hogy nem sikerül" - ez itt a gond. Kezdd el, aztán majd meglátod pár hét után, van-e így eredménye. Ha nem, vagy csekély, akkor pedig tudsz korrigálni, javítani a táplálkozásodon. Szerintem majd ha már csinálod pár hete, akkor gyere vissza konkrét kérdésekkel, ha szükségét látod.

A gondolkodás a tett halála, szokták mondani. Ne halogasd tovább.

2020. márc. 5. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, akkor elmagyarázom. Tipikus ostoba, tudatlan liba vagy, aki hatalmas önbizalommal lett megáldva, mert itt CSAK neked lehet igazad. Nem tudom mennyi idős lehetsz, mert még annyi eszed sincs, hogy ha már ilyen kérdést teszel fel, kiírd mennyi idős, hány kiló, milyen magas vagy.

Nyilvánvalóan előbb adsz le 5, mint 15kilot, itt sem tudom sajnos a hatalmas észjárásodat dicsérni, az 5 előbb van, mint a 15, nyilván nem tudsz egyből 15-öt leadni úgy, hogy az 5-öt átugrod. De gondolom a femina.hu azt is írta, hogy ne egyszerre akarj az összes fölös kilódtól megszabadulni, valamit csak kiragadtàl.

“Félek, attól hogy nem sikerül ezért valami olyat szeretnék amivel tényleg fogyni kezdek.” Ezt a mondatot nem is értem, logikátlan, mint az elötte levő.

A fő ételekhez fehér lisztet akarsz használni. A mellékételek mik? Azokhoz veszel más lisztet? A lisztes ételeket olajban fogod kisütni? Mert itt nem csak a liszttel van baj, hanem a hozzáállásoddal. Hatalmas árkülönbség lehet a két liszt között.....kb semmi. Na mindegy a kaját reméled nem baj, ez van nem vagy hajlandó változtatni. Egészséges ételeket is eszel már, olvastam, hogy még a tömény cukros műzliszeletet is megvetted, meg kis csokit is falatozol, de csak akkor amikor megkívánod, tiszta sor :D

Gondoltál egy kis jógara is, szuper... gondolom el is mentél màr egy órára, hisz mit neked a kardio, a futás és társaik, amikor jógázhatsz is, ne is fizess senkinek, az drága mint a liszt, majd youtubeon nézel valami alibi jógát. Guggolsz kettőt, csinálsz néhány szabálytalan felülést, jó lesz az, ebből nagy fogyàsok szoktak kisülni. Ja persze, meg gyalog is bandukolsz a faluban, ez majdnem lemaradt :)

Csöcsöd az marad neaggódj a plusz 15 kilóddal együtt, mert egy darab tanácsot nem vagy hajlandó megfogadni. Önfejű vagy és nagyképű, a kapanyél kiesik a szádból, az egyszerűséged határtalan.

Sok sok sikert a fogyásodhoz :)

2020. márc. 5. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!