Ti hány kilóról kezdtétek a fogyást? És ahhoz hány kalóriát ettetek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 08:39
1/4 anonim válasza:
160 cm/ 98 kilóról kezdtem.
Napi 1200-1400 kalóriát ettem. Heti 5x voltam edzésen.
Jelenleg 62 kiló vagyok
47/N
2/4 anonim válasza:
170 kg-ról kezdtem. Én egyedi makrotàpanyag arànyok alapjàn tàplàlkozom, nincs konkrét kalóriakeret amit tartok. Így 2300-2400 kalória körül alakul egy napom, de akadnak néha 2500 körüli napok is. Jelenleg 131 kg vagyok.
3/4 anonim válasza:
118kg-ról mentem le 88kg-ra. Napi két étkezésem volt 1200 kalória körül 6 órás időablakon belül és néhányszor edzettem, szobakerékpároztam mellette. Így heti 1kg ment le, durván olyan 7-8 hónap alatt ment le ez a súly.
4/4 anonim válasza:
158/69/40N szoptatok :), így - bár nem számolgatom már - kb. 2.000 - 2.300 kcal-t eszem, nem merek kevesebbet, egyrészt akkor éhes is vagyok, és a szoptatásnál azért nem ildomos éhezni, nekem legalábbis kevesebb a tejem. Kb. kétnaponta csinálom a Kovács Rami 15 perces zsírégető HIIT edzését, ezzel a tempóval már 3 kiló mínuszban vagyok 3 hét alatt. Teljes kiőrlésű kenyeret eszem, amit magamnak sütök, meg zabpelyhes-teljes kiőrlésű lisztes kekszet, azt szintén sütöm, a pékárubevitel úgymond ebből áll. Ha nem eszem elegendő szénhidrátot, mindig éhes vagyok. Nagyon éhes. :) Szóval a kalóriafigyelés mellett én ezt vettem még észre, hogy nekem kell a ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!