Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen aránytalan a testem?
Szóval combra hizos vagyok, mint anyukám. És hát a fenekem elég khmm nagy, meg hát szerintem a combom is elég vastag, de felül nagyon vékony vagyok :S . Vékonyak a kezeim, és a bordám is kicsit látszik, és kicsi mellem van. Anya szerint többet kéne ennem.
162 cm vagyok, és 45-46 kg. Attól félek, ha fogynék a combomból, akkor a s*ggem is eltűnne, amit hát nem akarok mert legalább ez van. De ha többet ennek és híznék akkor félek hogy nem mellre/kézre/hasra híznák hanem még köverebb lenne a combom. Mit tegyek? Vagy erre van valami edzés? 😞😑
Csont és bőr vagy leányzó
Nem fogyni kell, hanem a többit hozzáhízni. Illetve hozzáhízni+hozzáizmosítani.
Az biztos, hogy fogynod nem kell, így is túl sovány vagy. Ha még fiatal vagy, akkor most nőhet igazán a melled, később már kevésbé. De ahhoz eleget kell enni. Így lehetsz arányosabb. Sajnos a genetikán nehéz változtatni.
Inkább testképzavarosnak tűnsz. Súly és magasság alapján nehezebb megmondani. Könnyebb lenne, ha látnánk fotót, vagy megírnád a centiket (derék, mell, csípő, comb, felkar). Akár priviben is. Hasonló alkatú nő vagyok, ha gondolod, összevethetjük az értékeket az enyémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!