A testem nagyon aránytalan, mi ilyenkor a teendő?
na így már jó lesz igen
edzél mást is ne csak mellet.
a karnak meg most jó lesz egy darabig így az átfedés az izom edzések közt de ha már felhoztad a tested a kar szintjére akkor kapcsold be a kart is.
Ezt hogy érted az utolsót ?: D
Hát végülis így festene:
hétfő: mell-láb
kedd: bicepsz-tricepsz
szerda: pihenő
csütörtök: váll-hát
péntek: megint mell meg mondjuk hát :) ez jó szerinted?
csak lehet, hogy a vállat nagyon meg terhelem mert dolgozik az mell edzésnél is.
méréssel be lehet lőni nagyjából az arányokat.
pl mérd le a derekad és a mell-hát kerületed befeszítve.
kb 40 centi különbség az arányos,atletikus méret.
és ha már ennyire tolni akarod a mell edzést,akkor azzal sem árt tisztában lenned,hogy a jó nagy széles hátizom az egyik legalapvetőbb egy férfias külsőben.
a nagy mellizmú,nagy bicepszű,csapott vállú,szűk hátú egyének megnevezése-kólásüveg:).
nem jó úgy
csütörtökön is hát meg pénteken is hát? azt hogy csinálnád?
nem kell a mellet sem egy héten 2x edzeni,teljesen felesleges. 1x egy héten kőkeményen és kész, az bőven elég a maximális fejlődéshez.
azt hittem a kart nem fogod egy darabig edzeni de lehet hogy csak félre értettem az írásodat.
na mindegy
edz úgy hogy
hétfő: mell-váll
kedd: tricepsz-bicepsz
szerda:-----
csütörtök: láb
péntek: hát
így jó lesz,lábat és hátat nem jó más izommal együtt edzeni,esetleg láb után mehet has de más nem.
ha normálisan edzel és nem pinalegyezést csinálsz nem is bírnál többet edzeni egy izomra hetente.
kajára figyelj hogy legyen értelme.
Őszintén válaszolj, mennyire kemény az edzésed ha a lábat bármely más izommal tudod egy nap edzeni?:O
1 héten 1izom és pihenj eleget. Idáig csak karra edzettél amúgy, hogy 6x akkora mint a tested? Szerintem a kar edzéseid legyenek csak laza formában tartó edzések és a többire keményen gyúrj rá és majd ha a tested jól áll a karod mellett akkor a karjaidat is edzheted keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!