Hogyan tudnám a hasamat ledolgozni?
Figyelt kérdés
Derékfájós vagyok nagyon.
Nem tudok felüéseket csinálni de a hasam nagyon nagy.
Pasi vagyok.
2010. júl. 23. 11:37
1/6 anonim válasza:
Csinálj akármi más mozgást amit tudsz biciklizés v valami, a hasizom edzésnek nincs köze a felette levő zsírréteghez általános fogyással fog lemenni a hasad
2/6 anonim válasza:
Igazából az étkezésen múlik. De most nem ez a kérdés hanem egy gyakorlat ami nem terheli a derekad: függeszkedve lábemelés.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Megpróbálkozom vele.
Azt is mondták hogy este már csak gyümölcs.
Ez mennyire jó?
2010. júl. 23. 11:50
4/6 anonim válasza:
Valamilyen szempontból lényeg mikor eszel de elméletileg mindegy. Hogy miért nem jó este sokat enni? Mert leterheled a gyomrod és nem fogsz jót aludni és mert ilyenkor a szervezet lenyugszik csökken az energia használat és inkább raktározol. A másik ok nem bírnád ki egész nap étel nélkül. Viszont elméletben lényegtelen mikor eszel az a lényeg, hogy ne lépd át a küszöböt. Viszont nem tanácsos 1 étkezésre hagyni az egészet. Egyél sokszor keveset, egyél este is rendesen de ne túl sokat. Tartsd magad egy étkezési szokáshoz, hogy legyen elég erőd a nap minden szakában.
5/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom, egy napot nem tudok állva végigdolgozni, mert úgy megfájdul a hátam. 120kg/18/F
6/6 anonim válasza:
Volt pasimnak is a hátával, derekával volt baja, pedig nem volt kövér, csak pocakban. Eljártunk egy nyáron mindene ste futni, az se segített túl sokat, csak hulla faradt volt tőle, de elkezdett kevesebbet enni, és egyre kevesebbet, és lassacskán ahogy fogyott, úgy a hátproblémáis is elmúltak, majd eljárt kondizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!