Szerintetek a mák hizlal?
A kiflin finom. :P
Amugy szerintem nem veszes a mak...
A mák energiatartalma a téliszalámival azonos, nade a mákból nem eszel meg egy szálat, ugye. Az a kevés, amivel ízesítenéd a nemtudommidet, az délelőtt nem oszt-nem szoroz. Vagyis egyél nyugodtan mákos dolgot, csak ne edd a mákot evőkanállal. Nme igaz hogy rossz, mi szoktuk enni, nyersen gyerekkorunkban.
Nyugodtan tegyél rá egy kiskanál mézet!Vag ykevés cukrot. Inkább futsz még egy kört, de jó legyen! A tészta energiatartalma is közel jár a mákéhoz! Sokat ne egyél!Attól is függ- ha pár kiló a felesleged, akkor mehet. Ha húsz-harminc, akkor egyél inkább barackot!
A mák folyékony olaj. Mint a napraforgó, a dió, a tökmag vagy a Vénusz napraforgó-olaj.
utolsó :D
amúgy 4-5 kilót akartam fogyni, ez már sikerült is, de a hasamon és a combomon még ott van egy kis felesleg. nem hamar fogytam, olyan másfél 2 hónap alatt. köszi amúgy a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!