Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a mák hizlal?

Szerintetek a mák hizlal?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kevés édességet enni és a mák hizlal? Cukrot egyáltalán ne tegyek bele vagy egy nagyon kevés még mehet?
2010. júl. 23. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
A mák önmagában Norbi Update szerint 1-es kódú, ha cukrot teszel bele, az már 3-as. Szóval keress valami jobbat. pl: az alma is elég édes, nem? vagy a répa, én pl. azt rágcsálom, ha éhes vagyok. Meg néha a fogmosás is segít elmulasztani az édességérzetem..:) Hajrá;)
2010. júl. 23. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
A mák cukor nélkül nagyon rossz...
2010. júl. 23. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:

A kiflin finom. :P

Amugy szerintem nem veszes a mak...

2010. júl. 23. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:

A mák energiatartalma a téliszalámival azonos, nade a mákból nem eszel meg egy szálat, ugye. Az a kevés, amivel ízesítenéd a nemtudommidet, az délelőtt nem oszt-nem szoroz. Vagyis egyél nyugodtan mákos dolgot, csak ne edd a mákot evőkanállal. Nme igaz hogy rossz, mi szoktuk enni, nyersen gyerekkorunkban.

Nyugodtan tegyél rá egy kiskanál mézet!Vag ykevés cukrot. Inkább futsz még egy kört, de jó legyen! A tészta energiatartalma is közel jár a mákéhoz! Sokat ne egyél!Attól is függ- ha pár kiló a felesleged, akkor mehet. Ha húsz-harminc, akkor egyél inkább barackot!

2010. júl. 23. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:

A mák folyékony olaj. Mint a napraforgó, a dió, a tökmag vagy a Vénusz napraforgó-olaj.

[link]

2010. júl. 23. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
persze hogy hizlal, szóval naponta csak 10 szemet egyél:)
2010. júl. 23. 09:55
 7/8 A kérdező kommentje:

utolsó :D

amúgy 4-5 kilót akartam fogyni, ez már sikerült is, de a hasamon és a combomon még ott van egy kis felesleg. nem hamar fogytam, olyan másfél 2 hónap alatt. köszi amúgy a válaszokat :)

2010. júl. 23. 12:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak nassolni gondoltam, egy kevés mákot, szóval nem ebédet akartam belőle csinálni, de azért köszi. :))
2010. júl. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!