Tényleg ekkorra átverés a regenor vagy velem van a baj?
10 napja csinálom, mindent betartok, egy falat pirított kenyeret sem eszem és nem mellesleg azt a szörnyű kávét🤢 iszom. És a 10 nap alatt híztam!!!!2kgt.
Bezzeg az ünnepek alatt amikor mindent ettem, rengeteg édesség stb fogytam 4kgt 🤷♀️
Egyáltalán rendesen csinálod? Van aki segít és mentorál?
Azért kérdezem mert az ismeretségemben sokan használják és sikerült az egyiküknek fogyni vele 12 kg. Eleve a Regenor nem fogyókúra, hanem egy tisztító kúra, amivel fogyni és hízni is lehet.
pedig lehet valamit még sem csinálsz jól. a férjem is használta 1 hónapig és igaz hogy csak pár kilót fogyott - de ő nassolt is néha mellette.
Ugy emlékszem tejterméket sem lehetett enni/inni
Igen nekem is sok furcsaság volt de végülis rábeszéltek. Sajnos. Igen a zsírban pirított, akár fehér kenyeret eheted de zsemlemorzsában panírozás már nem lehet. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
A kávé volt a legrosszabb. Ererittel és kókusztejjel, hányni tudtam volna tőle. Na de így hogy látom ez is csak egy szar, ennek örömére megiszok egy jó kávét 😁
Egészségedre, mármint a normális kávé :D
Az ilyen tisztító kúrák, meg hasonlók hihetetlen baromságok, sajnálom, hogy rábeszéltek. A szervezetet nem kell tisztítani, tisztítja magát. Ha egészségesen táplálkozol, viszel be kellő folyadékot (vizet, vagy ízesítetlen teákat), akkor megoldja magának a kiválasztást.
Ha pedig valami szükséges tápanyagot sokáig megvonsz magadtól, azzal még többet ártasz (léböjt és társai), mert a szükséges anyagok hiányában teljesen más bomlási folyamatok indulnak be, amitől még rosszabbul jársz, rosszul lehetsz, ha nem 100%-osan egészséges a szervezeted, akkor fokozódik a rosszullét veszélye, ha olyasmit kezd el kiválasztani a szervezeted, amit nem, vagy nehezen tud kezelni. Ez normális táplálkozás esetén nem fordulhat elő.
A másik ilyen agybaj, a folyamatos gyógyteák. Néha beleférnek, akár kúra szerűen is, ellenben hosszú ideig fogyasztva különböző anyagok akkumulálódhatnak a vesédben, májadban, amik komoly egészségügyi következméyekkel járhatnak. Már csak azért is, mert a gyógyszerekkel ellentétben ezeknek a hatóanyagmennyiségét nem szabályozzák. Xy okok miatt (víz, trágyázottság, alap talajminőség, ebből kifolyólag származási hely) más-más mennyiségben lesz bennük az adott hatóanyag. Mi kamillát szoktunk vizsgálni, nagyon széles skálán mozog, hogy épp mennyi kamazulént sikerül kinyerni belőlük ugyanolyan bemérés esetén.
Én nem iszom a regenor italt, csak az étrendet követem, ami ugye nagyon hasonló a ketogénhoz. Minimális szénhidrát,0 cukor. Igen a kávé valóban szar, de nekem 1 hónap alatt lement 3 kg és sok sok centi is. Szóval folytatom, nem fogom 1 hét után feladni,főleg, hogy nem 1 hét alatt híztam meg. Szóval elég rossz kifogás neked ez a kávé.
Én napi 4 kávékat iszom, régen egy kanál cukorral,most eritrittel. Így kb 1 kiló cukrot megettem havonta csak a kávéval és a csokikat sütiket, colát még nem is számoltam... Bármilyen életmódváltáshoz minimum 21 nap kell, ezért ne add fel 1 hétnél. Én már teljesen hozzászoktam 1 hónap után az eritrites kókusztejes kávéhoz. Kitartást!
Utolsó mint láttad nem volt kifogás a kávé csak említettem. De mi az hogy kevés szénhidrát? Tiszta szénhidrát az egész étrend.
Amúgy pedig végleg abba hagytam mivel a hízott 2kgm felugrott 3ra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!