Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne jusson...

Mit csináljak hogy ne jusson eszembe folyton a nasizás?

Figyelt kérdés
Sajnos a gyerek születése után nem volt sosem időm leülni normális kaját enni ezért a legjobb megoldás volt 1-1 kinder tejszelet és társai. Ezt nagyon szépen megszokta a szervezetem és most hogy elkezdtem normálisan étkezni borzasztóan hiányzik. Iszom a vizet napi 2l és 1l zöld tea citrommal. Első napnál vagyok de már megbolondulok.... Segitseeeg
2020. jan. 27. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad.
2020. jan. 27. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ember többször keveset eszik, az egészségesebb, mitha kevésszer sokat. A kérdés, hogy miből. Szerintem nyugodtan "nasizz", csak keress inkább egészségesebb "célpontokat". Például egyél gyümölcsöt, vagy zöldséget. Kindertejszelet helyett mondjuk egy répa vagy banán. Biztos van olyan zöldség, gyümölcs amit szeretsz. A rostos cuccokban nem csak kevesebb kalória van, de el is telítenek, így kevésbé leszel éhes. Ha időd, energiád engedi esetleg nézz utána egészéges süti /keksz receptnek, amiben sok a rost, vitamin és viszonylag kevés a kalória.

Én példál arra jöttem rá, hogy a pudingokban sokkal kevesebb kalória van mint a csokiban. Tehát ha hirtelen rámjön a csokfalhatnék, akkor inkább eszek egy pohár pudingot (ez kb egy pohár joghurtnyi kalóriának felel meg) - persze ebben is van cukor, attól hogy csak 100-120 kalória... És persze ha 5-6x eszed meg azt az adagot, akkor az már rögtön 500-600 kalória és ráadásul egészségtelen, szóval ezzel azért csínján. :)

2020. jan. 27. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez az egyél gyümölcsöt meg répát sose vált be.😀 Egyél egy túrórudit. Azért egy túrórudi nem egy olyan hatalmas kalóriabomba.
2020. jan. 28. 00:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták, keress alternatívát. Még az étcsoki is jó kezdés, csak ésszel. 1-1 kocka nem árt, egy tábla már nyilván nem segít. Aztán ezt is ritkítod, végül lecseréled.

A radikális váltás nem mindenkinek jön be, de a fokozatos változás is jó módszer, csak jobban oda kell figyelni, és picit lassabb. De a fenntarthatóság a lényeg.

2020. jan. 28. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Bírd ki valahogy, előbb utóbb meg fogod szokni. Ha nagyon muszáj, egyél magokat (mandula, dió, mogyoró), vagy zöldségeket (koktélparadicsom, kígyóuborka, répa, paprika). Ha édeset kívánsz egyél gyümölcsöt vagy igyál gyümölcsteát természetes édesítőszerrel (pl stevia, eritrit, xilit/nyírfacukor, méz)
2020. febr. 2. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!