164 centi vagyok és 74 kiló mennyi lenne az ideális súly a magasságomhoz?
Én is 163 vagyok, de 62 kg és zsírdisznónak érzem magam. 54-55 volt az ideális súlyom, de kondiztam 4 évig es 57-58 lettem. Bombatesttel.
Sajnos 1 éve nem edzek+pajzsmirigy alulműködés és feljött ez a pár kiló.
Senki nem jegyezte meg, de a tükörben látom, hogy teljesen eldeformálódott a testem.
Belem van, összeér a combom, a térdemig reng a narancsbőr. Ahol eddig feszesen kirajzolódtak az izmok, plöttyed puding van helyette.
Okádék az arány.
Mondanám, hogy tegyél fel képet, ruhában arc nélkül, de leperverzeztek a múltkor, mert egy totál értetlen, testképzavaros idiótának ezt javasoltam.
Magasság -100 és 115 között valahol. A pontos értéket megmondja a testalkatod, a ruhaméreted és a tükör. Van akinek a kicsit nagyobb súly áll jól, van akinek kicsit kevesebb. Illetve egészséges értékeken belül érdemes maradni. Nincs egy fix szám, amit látatlanban lehetne mondani erre.
Én pl a magasságom -110 et céloztam be (65kg), de mivel fogalmam sincs hogyan fogok kinézni mert kb 10 éves korom óta soha nem volt egészséges súlyom, ez nem fix, csak egy elképzelés, és majd akkor fog kiderülni ha ennek a számnak a közelébe értem a fogyással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!