Mivel tudom az anyagcserét gyorsítani?
Mindig is lasú volt az anyagcserém, napi1 vagy minden 2. Nap egyszer. Menstruáció előtti időszakban van hogy 3-4 napig semmi, a hasam akkorára puffad mintha várandós lennék.
Tudom, hogy kell a rost! Eszem is és napi 1 evőkanál darált lenmagot is eszem magába vagy natúr joghurttal, de nem jo6ez így, mindig "szenvedve" sikerül. Van valakinek valami ötlete, hogy "egészségesen " hogy lehetne felgyorsítani?
25/Nő
Narancs grafriut mandarin
Sok folyadek viz viz viz ...
Ha szekrekedeses vagy akkor dr chan szuztea forte. Ketnaponta egy adag.
Napi 1 kanál rost édeskevés. Sok zöldség, egy kis gyümölcs, sok víz.
Én is sokat szenvedtem ezzel amúgy. Amióta az étkezéseimnek kb a fele zöldség (néha több) azóta helyreállt. Neked lehet más fog beválni, pl natúr zabkása, vagy hasonlók. Illetve nekem a magnézium szintem is alacsony volt, azon is változtattam.
Egyrészt az anyagcsere sejtszintű folyamat, nem a széklet gyakoriságát jelenti.
Másrészt ha nálad normális, hogy nem naponta van székleted, nincs panaszod, akkor azzal semmi baj sincsen. Nem kell mindenkinek egy sztenderdhez igazodnia, a valóság ennél változatosabb.
Menzesz előtt a hormonoktól és a vízvisszatartástól puffadsz fel, leszel szeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!