Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni a hasamról a...

Szeretnék fogyni a hasamról a fenekembol es a karombol. Hogyan tehetnem ezt hogy kockasodjon is a hasim?

Figyelt kérdés
2007. dec. 11. 20:01
 1/4 anonim válasza:
53%
Erre a feltett kérdésre 11 hónapja keresem a választ. Alkalmas lenne a Slender You gépek - célcottan fogyasztanak. Budapesten egy helyen tudok ilyen szalonról. Ha még találtál meglöszönöm a címet. Apropo! Mostmondták a lányok, hogy hallottak a XIII. kerületben is Frangepán vagy Petneházy utca?
2007. dec. 15. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:

egyszerű, diéta. normális diéta, nem 90 napos meg egyebek,

2007. dec. 15. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Járj keményen EDZENII!!És vedd komolyan, mintha az életed múlna rajta!Heti 4-szer 1,5 óra és kész!!A hasad kockásításához pedig személyi edzőt keress fel!!
2008. jan. 4. 16:19
 4/4 anonim válasza:

Aerob gyakorlatok + tudatos táplálkozás.

Heti 2-3-4 alkalommal minimum 1 órás futás (kocogás), vagy biciklizés, aerobik, kinek mi tetszik. Lényeg az, hogy leizzadj és fokozd a testhőmérsékeleted (ezért pl. az úszás nem annyira hatékony a fogyáshoz). Válogasd meg, hogy mit eszel. Sok zöldség, sok gyümölcs, kevés zsíros-cukros kaja.

A kockás hast azért nem könnyű elérni, mert nem elég erősíteni a hasat, hanem "szálkásítani" is kell. Én átlagos alkatú voltam, mígnem egy nyáron heti 1-2 ezer(!) felülést (hasprést) megcsináltam. 2 hónap alatt meglett a kockahas :)

2008. jan. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!