Miből, hogyan lehet "karamellt", ami a legjobban hasonlít az igazihoz, de nem kristálycukorból van?
Nyilván barnacukor, gyümölcscukor, és egyebek egy kaptafa jelen esetben a kristálycukorral.
Pár dolgot kipróbáltam már, de köszönőviszonyban sem volt.
Valakinek valami bevált ötlet?
A karamellt nem lehet másból elkészíteni.
VISZONT ha azt akarsz enni, akkor egyél keveset - ha te készítenéd, akkor vagy kis adagot csinálj, vagy a többit add oda más valakinek (családtag, szomszéd, munkatárs).
HA keveset eszel belöle, attól semmi gond sem lesz, csak utána nem leszel annyira kiéhezve rá.
#1 Na ez az, aki nálam nem válik be, így el is vetem, vagy betolok egy Snickerst rosszabb esetben.
#2
Datolyásat meg a sűrített tejeset próbáltam eddig, a többi nem volt kivitelezhető, de átnézem, hátha van, amit nem láttam még. Köszi
Ha nincs bajod az édesítőszerrel, akkor ez:
A vajkaramella ízesítésű. Én utálom az ilyen szirupokat, édesítőcseppeket, de ebből, ez az íz tökéletes. Abszolút hozza a karamella ízt, és nincs kifejezetten édesítőszer íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!