Hülye kérdés tudom, de mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval az a gondom,hogy nem bírom ki,hogy ne álljak rá a mérlegre reggel.Nálam ez egy fajta kényszer.Próbálok róla leszokni,hogy ne úgy kezdjem a napot,hogy ágyból kikelés->mérleg.De akkor egésznap azon kattog az agyam,hogy vajon fogytam-e tegnap óta vagy híztam-e,és akkor ma mit egyek.Tudom,hogy hülyeség és másoknak nagyobb bajuk van,de engem ez már kezd idegesíteni.:/2010. júl. 21. 16:49
1/5 anonim válasza:
Velem is ez volt, főleg amikor fogytam szépen heti 1kilókat. Most márnem így megy sajna:( 1 hónap alatt jó, ha lemegy 1-2kiló... Már nincs is igazán kedvem mérlegre állni:D
De mivel tornázom is, így abban bízom, hogy centikben fogyok (nem mértem le magam, csak a kilókat néztem eleinte, de van egy övem,amin havonta bejjebb kell venni:) )és így már nem is nagyon érdekel, hány kiló vagyok. De azért heti 1x megnézem:)
2/5 anonim válasza:
de ezen ne idegeskedj:) egyik napról a másikra nem fog változni a súlyod. a mérleg is csal néha. de ha nagyon nem bírod megállni, h ne állj rá, akkor is elég minimum 3 naponta.
3/5 anonim válasza:
Csak egy megoldás van: távolítsd el a mérleget. Komolyan.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Épp fogyózok,szóval a mérleg eltávolítás nem fog menni,mert anyum is fogyózik :D
De haladás...ma nem álltam rá,és megpróbálok csak pénteken :D
2010. júl. 21. 23:21
5/5 anonim válasza:
ezzel en is igy voltam.... de butasag. probald ki hogy egy heten csak egyszer mered meg magad es mindig reggel. pl. hetfonkent, es meg fogod latni hogy mi a valosag 3 -4 het utan csak turelmesnek kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!