Létezik ilyen? Tudom, hogy hülye kérdés
Talán mert hülyeséget kérdeztél? Az étkezések időpontját te határozod meg, egy kis önuralom kellene... Próbáld meg átszoktatni magad a normális kajálásra (ha nem is kifejezetten reggeli 7-8-kor, de legalább délelőtt egyél). Olyan nincs, hogy te ilyen típus vagy és kész, valószínűleg csak ezt szoktad meg. És mint tudjuk a saját berögződéseinket a legnehezebb kiküszöblni, könyebb letudni azzal, hogy "ilyen fajta vagyok, nincs mit tenni".
Szerintem a szervezeted azt a kaját hiányolja ilyenkor amit pld. délelőtt már meg kellett volna kapnia.
Ahh, ha lenne ilyen tabi, vennék egy zsákkal. :D
Pont ez a gondom, mint neked. Én sem vagyok éhes, de egészen estig nem, akkor viszont fel tudnám falni az egész hűtőt. Én is híztam, de megtanultam uralkodni magamon. Nem volt könnyű, de most már csak néha tör rám a "zabálhatnék". Ennek örömére nem hízok. De nem is fogyok. xD Ha feltalálod a cuccot, szólj!
Végülis ilyen szempontból a Diétás porok is ilyesmik,mert arra az van írva,hogy 2 étkezést helyettesít és csak egyszer kell főtételt enni egy nap,és mellette még fogysz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!