Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik ilyen? Tudom, hogy...

Létezik ilyen? Tudom, hogy hülye kérdés

Figyelt kérdés
azon gondolkoztam,hogy létezik-e olyan tabletta amit ha beveszünk pótol egy étkezést? Az a helyzet hogy sajnos olyan típus vagyok aki kb. délután 2-ig nem éhes utána meg egész délután ennék de este megint nem vagyok éhes :D Sajnos így sokat híztam .Arra gondoltam hogy ha lenne valami ami pótol egy étkezést akkor az tök jó lenne mert csak ebédelnék és délután meg azt enném,innám. Van ilyen? Ezek a turmixok pótolják? Vagy ajánlanátok valamit? Az ebéd mindig egészséges kaja nálunk szóval nem kell hogy sok vitamin legyen benne csak tényleg arra kell hogy ne legyek éhes. Utálom ezt a hülye délutáni nassolást
2010. okt. 18. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván nem.
2010. okt. 18. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Ilyesféle tabletta, csak Scott Westerfeld Szépek című könyvében létezik :D:D
2010. okt. 18. 22:09
 3/10 anonim válasza:
52%
Vannak teljes étkezést helyettesítő porok, turmixok(úgynevezett MRP-k) Pl.: [link]
2010. okt. 18. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:
nem értem hogy hülyeséget miért kell írni. Az utolsónak köszönöm. Sajnos maradt az hogy kipróbálom az adit
2010. okt. 18. 22:24
 5/10 Cass90 ***** válasza:
42%

Talán mert hülyeséget kérdeztél? Az étkezések időpontját te határozod meg, egy kis önuralom kellene... Próbáld meg átszoktatni magad a normális kajálásra (ha nem is kifejezetten reggeli 7-8-kor, de legalább délelőtt egyél). Olyan nincs, hogy te ilyen típus vagy és kész, valószínűleg csak ezt szoktad meg. És mint tudjuk a saját berögződéseinket a legnehezebb kiküszöblni, könyebb letudni azzal, hogy "ilyen fajta vagyok, nincs mit tenni".

Szerintem a szervezeted azt a kaját hiányolja ilyenkor amit pld. délelőtt már meg kellett volna kapnia.

2010. okt. 18. 22:42
 6/10 anonim válasza:

Ahh, ha lenne ilyen tabi, vennék egy zsákkal. :D

Pont ez a gondom, mint neked. Én sem vagyok éhes, de egészen estig nem, akkor viszont fel tudnám falni az egész hűtőt. Én is híztam, de megtanultam uralkodni magamon. Nem volt könnyű, de most már csak néha tör rám a "zabálhatnék". Ennek örömére nem hízok. De nem is fogyok. xD Ha feltalálod a cuccot, szólj!

2010. okt. 18. 23:37
 7/10 Vérgibbon válasza:
29%
Létezik persze. Úgy hívják, hogy pacalpörkölt tabletta.
2010. okt. 18. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Az üzenet a jövőből egyik részében MZ/X küldött Mézgáéknak ilyen bogyót, csak nem mondta el hogy egy tabletta egy étkezésnek felel meg. Ők meg két pofára tömték, és jól elhíztak pillanatok alatt, aztán meg futhattak a ház körül. Paula meg mért nem a Hufnágel Pistát választotta:D
2010. okt. 19. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

Végülis ilyen szempontból a Diétás porok is ilyesmik,mert arra az van írva,hogy 2 étkezést helyettesít és csak egyszer kell főtételt enni egy nap,és mellette még fogysz is!

[link]

2010. okt. 19. 07:07
 10/10 A kérdező kommentje:
jó,na ne viccelődjetek :D:D közben kiderült hogy van ilyen de csak a nasanak. Szóval kilőve a dolog. Délelőtt egyszerűen nem bírok enni. Rosszul lennék ha meg kellene ennem valamit. A reggeli kávém pont elég. Most arra gondoltam ,hogy kipróbálom az adipexet hátha bejön. :) Egyébként nem értem mitől híztam ennyit az elmúlt években. 3 éve szültem és azóta csak hízok pedig sokat rohangálok a lányommal is suliba is járok+ heti 2 nap edzőterem és mégis csak hízok. Mellesleg a mérleg annyit mutat, hogy senki nem hiszi el.Mindenki sokkal kevesebbnek gondol :(
2010. okt. 19. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!