Brutálisan bezabáltam? Mivel tudnám ezt ellensúlyozni?
MÁssal is kéne foglalkozni, nem csak az evéssel, és akkor nem fogsz hízni. Nálunk régen a házi sertések csinálták az ólban, hogy csak pihentek, aludtak, meg ettek, ja meg ürítettek, más dolguk nem volt, igaz őket nem zavarták a kalóriák, meg a plusz kilók.... Na így télen, amikor a hidegben nem ügyködök a kertben és sportolni sincs nagyon kedvem a szabadban, mert nagyon nem bírom a hideget, szóval gyakorlatilag az a mozgás van az életemben, hogy naponta elmegyek dolgozni, meg haza és némi takarítással járó fizikai dolog... a többi passzív tevékenység. Ekkor ha annyit eszek, mint egy tavaszi-nyári vagy épp őszi dolgos mapomon, és ráadásul, ha ezt többször ismétlen egymás utánba, akkor úgy érzem magam, mint a disznó anno az ólban...
RÉm egyszerű, ha nincs annyi mozgás, nem kell annyi üzemanyag! Intelligencia kérdése, hogy ellen tudj állni! Nekem többnyire szokott sikerülni, csak néha hagyom el magam, és kicsit.
Ja és ha többet is eszek, nem az van, hogy kiütöm magam, meg bezabálok egy egész tábla csokit, stb. hanem csak szimplán kissé többet eszek a kelletténél.
Ó elentereztem, és még akartam valamit!
Ellensúlyozni mindig mozgással tudod! Használd fel azokat feles kalóriákat, ha már így tudod számolgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!