Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 hónapig tartó napi intenzív...

6 hónapig tartó napi intenzív biciklizéssel és futással le lehet adni 10 kilót?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kicsit változtatni szeretnék magamon, mivel van egy kis felesleg rajtam, úgy 8/10 kiló körül. Nagyon keveset eszek alapból, amit a szüleim éppen főznek abból egy keveset de nem mindig, és emellett napi 4-5 tojást. Barna kenyeret eszek, de abból sem túl sokat, mert hamar jól lakok. Csak vizet iszok lassan 4 hónapja, mivel elegem van abból, hogy ivás után 3 perccel szomjas leszek a sok cukortól. Almát/banánt/körtét és rengeteg paradicsomot/uborkát eszek, mint nassolni való. Azt hiszem koktél paradicsom, ha nagyon részletezni akarom.

Nos a mozgás... Naponta elmegyek biciklizni, olyankor fél, sokszor egy órán keresztül intenzíven tekerek, eléggé lefulladok a végére, szóval ez alatt elfogy pár liter víz a hátizsákomból.

Futni is szoktam, körülbelül fél órát, olyan közepes tempóban.

Szóval, fél év alatt le tudom adni azt a 10- esetleg 15 kilót? Illetve olvastam erről a dologról, hogy ha nem viszel be elég szénhidrátot, akkor az izomból fogsz fogyni.

Elnézést, hogy ha túl hosszúra sikeredett, de ha segíteni szeretnél, akkor úgy is elolvasod. Köszönöm! :)

2020. jan. 5. 23:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Az étkezés a terv, a mozgás eddig is megvolt. Eddig össze ettem mindent és ezért híztam meg.
2020. jan. 11. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt az étkezést, amit írtál-barna kenyér,tojás, gyümölcs-még csak most kezdted el? szerintem akkor várj egy pár hónapot és lassan leadod a felesleget, ha mozogsz is közben.Ha most elkezdel koplalni, annak az lesz a vége, hogy egy pár hét után feladod, és többet hízol vissza, mint előtte.
2020. jan. 12. 07:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Először azt írod, hogy összeettél mindent, aztán azt hogy nincs étvágyad és hamar jóllaksz. Akkor most mi van?
2020. jan. 18. 19:44
 24/24 A kérdező kommentje:
Voltam múlt héten orvosnál, és egy gyomortükrözésből megállapították, hogy fekélyem van! Valószínűleg ez miatt ment el az ètvágyam egyről a kettőre pár hónappal ezelőtt.
2020. márc. 5. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!