Linkelnétek teljes tornavideókat egy kezdőnek ami youtubon van?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 11:58
1/14 anonim válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, magyar még jobb volna
2019. dec. 31. 12:32
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
azért ennél lustább kevésbé lehetnél. esetleg valaki még helyetted tornázik - pl. egy olyan ember, aki akkor is képes leutánozni egy gyakorlatot, ha az oktató épp nem magyarul beszél🙄
5/14 anonim válasza:
Telekomnál van például egy FitHD nevű csatorna, ott rendszeresen tornagyakorlatokat végeznek. Kezdőknek szerintem kiváló.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta, csak zavar, hogy nem értem mit magyaráz
2019. dec. 31. 14:50
7/14 anonim válasza:
szerintem saját magad megkeresni egy ilyet a youtube-on könnyebb, mint itt kérdezni, bár valamennyi befektetést igényel, hogy olyat találj, ami tetszik is -erre utaltam a lustasággal, hogy szeretnél valamit elkezdeni, de ennyi elkötelezettséged sincs. azért remélem sikerül kitartani, nem arról van szó, hogy rosszat akarok neked (igaz, tudom, videót nem tudok ajánlani)
9/14 A kérdező kommentje:
Videót linkelni kértem, nem ész osztást.
2019. dec. 31. 15:43
10/14 anonim válasza:
Leutánozni a gyakorlatokat nem nagy dolog tudtommal és ahhoz még érteni se kell a videó nyelvét. Angolul csak tudsz egyébként, nem?
https://www.youtube.com/results?search_query=p%C3%A9ntek+eni..
https://www.youtube.com/results?search_query=tornavide%C3%B3k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!