Miért van az, hogy mióta tornázok és figyelek az étrendre, többet mutat a mérleg mint előtte?
Sokkal jobban érzem magam mióta tornázok, sőt feszesebbnek is (plank edzést csinálom, mellette nyújtok és pár aerobic gyakorlat combra és fenékre-mindezt itthon). Viszont a mérleg többet mutat mint előtte.
Rosszul csinálok valamit? Vagy csak kardiózzak? Az étrendre is odafigyelek, kizártam az édességet, sok gyümölcs és zöldség ill. teljes kiörlésű dolgokat vontam be.
+15 kg felesleg van rajtam (szülés utáni 5. hónapban vagyok és szoptatok) és szeretnék tenni valamit, hogy ez a sok plusz eltűnjön! Köszi a válaszokat! :)
Kedves #1-es. Naponta mérem magam :D Tudom, h nem szabad, de na... Milyen időközönkent mérjem magam amúgy?
#2-es. Ha terhes vagy, akkor 9 hónapig csak többet fog mutatni a mérleg.
Napi mérés értelmetlen, a súly 2-3 kgt is ingadozhat konkrét hízàs- fogyàs nélkül.
Ha relevàns eredményt akarsz, havonta egyszer mérj. De legalàbb 2 hét különbséggel. Ha ilyenkor csökkenő tendenciàt mutat a súlyod, akkor rendben. Napi méréssel csak magaddal szúrsz ki mert stresszelni fog. Vérzés körül se érdemes, mert több vizet tart vissza a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!