Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már nagyon kóros?

Ez már nagyon kóros?

Figyelt kérdés

kb 5 napja nem eszem mást, mint almát, barackot és zöldségeket (párolva vagy nyersen) egyszer ettem pár falat húst, és legalább 2 tejeskávét megiszok naponta (zsírszegény tejjel és édesítőszerrel)

ami még érdekes, h nem is kívánom a kenyeret/krumplit/rizst/tésztát/cukrot

20L 160/50

2010. júl. 20. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, hallod e, én is így vagyok ezzel, legszívesebben csak zöldséget, gyümit és tejeskávét innék! Szerintem nyáron ez teljesen jó. persze azért néha egyél kicsit többet is, pl. tojás, sajt, joghurt, hal.

26.L 162/50kg.

2010. júl. 20. 22:04
 2/5 anonim válasza:
Szia!Nem, de vigyázz,hogy később nehogy megkívánd és egyszerre sokat egyél. És vigyázz, hogy ne vidd túlzásba a savas ételeket. Nekem is volt időszakom, amikor 1 héten keresztül csak répát ettem. Már azt hitték beteg vagyok. Nem tudom mi kellett belőle a szervezetnek de minden formán ettem. Később ugyis visszaszoksz a húsra és más ételekre.Azért figyelj magadra amugy nem hinném hogy baj lenne belőle.:)
2010. júl. 20. 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:
na ennek örülök :) most valahogy rá se tudok nézni más ételekre... de tény, h a répa és alma bármilyen mennyiségben jöhet, már csak attól félek, h kikészíti a gyomromat az alma, meg a sok rost a bélbolyhokat (egy biz. mennyiségen felül már nem jó sajnos)
2010. júl. 20. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
én ma eddig csak 1 almát ettem. eszembe se jutott kajálni, csak így este. szerintem a melegtől van, hogy inkább szomjas az ember, mint éhes
2010. júl. 20. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A melegtől van :S Nem kívánod a nehéz ételeket.

Én is így vagyok :D

2010. júl. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!