Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki kipróbálta már a 13...

Valaki kipróbálta már a 13 napos diétát, amivel 8 kilót lehet fogyni? Ha igen mennyit fogyott tőle?

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Millió diéta van, én kipróbáltam egyet, ami pont 13 napos volt, ha jól emlékszem. (A dán királyi család diétája néven futott) A párom akart igazából fogyni, én szolidaritásból csináltam vele végig. :) Neki sikerült is a 8 kiló, de tényleg mindent betartottunk. Nekem kb. 4 kiló ment le, de ebből csak kb. 2 volt a feleslegem. Tehát nyilván ez függ attól is, hogy mennyiből akarsz fogyni. Egyébként ebben azt ígérték, hogy mivel az anyagcserét gyorsítja fel, nem hízod vissza, amit leadtál, no, de ha utána visszatér az ember a "menzakoszthoz", előbb-utóbb újra visszaáll a régi "rend".
2008. nov. 19. 00:19
 2/4 yuda ***** válasza:
100%

hasonlóképp gondolom az első hozzászólóhoz,kiegészítve,hogy ha igazán le akarsz fogyni,akkor ez nem segít!

aki fogyni akar,felejtse el a fogyókúrát-már a neve is hordozza a sikertelenséget-ugyanis azt jelenti,hogy egy ideig tart,majd vége.

egyedüli megoldás az életmódváltás-remélem érzed a különbséget-azaz, ha el tudod határozni magad,hogy mostantól-egész életedben máshogyan élsz,eszel!-kevesebbet,mint eddig!

én egyébként azt mondanám,hogy felesleges mindenféle élvezetes étektől megtartóztatni magad,inkább a kissé kevesebbre tedd a hangsúlyt és akkor ha nem is 13nap alatt,de lassan-lehet évek alatt,de elnyered a versenysúlyod. :D..és ez nem is jöhet vissza,hiszen egész életedben tart!

ez komolyabb döntés ,mint elsőre látszik,de ára van-jól gondold meg-forgasd magadban-hagyd érlelődni,hogy tényleg,valóban akarsz e ilyen élethosszig tartó változást -és ha igen,akkor hajrá!

fogyókúrát meg felejtsd el!

egyébként pár étkezés után a gyomrod is hozzászűkül a kicsit kevesebbhez és meglesz ugyanúgy a telítettségérzésed,legfeljebb nem az a puffasztó,de jóllakottság...éhezni semmiképpen ne éhezz,mert egy idő után úgysem bírod és "megjutalmazod" magad! :D

tehát lassan-kis lépésekben-de életed végéig!

sok sikert!

2008. nov. 19. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
én is csináltam:D másfél hét szenvedés utáán a mérlegre állva csak 2 kilo minuszt mutatot:@:@:@ és kijött az aranyerem is tőle:S:S:S senkinek nem ajánlom SENKINEK!!!!! a joisten mencsen h kiporbáljátok
2008. dec. 12. 23:52
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok!

Újonnan csatlakozók és aktív résztvevők figyelmébe ajénljuk a 13 napos diétáról szóló blogunkat, ami most indult: www.tizenharomnapszenvedes.blogter.hu

Gyertek, írjatok, osszátok meg tapasztalataitokat és bátorítsatok, kezdjéltek el velünk, vagy röhögjetek rajtunk egy jót :)

2009. júl. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!