Magas nőkhöz/nőkről kérdés. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy edzővel ma. Azt mondta, egy magas nő legyen vékony, mert még normális súllyal is nagynak néz ki.. Na, én vagyok az a magas nő, akinek mondta. Gondoltam, csak sima Napóleon komplexus, a srác elég kicsi volt:) De amit mondott, megint megfordult a fejemben.. Valóban "hatalmas" lennék 185 centivel, 70 kilóval? Bocs az ötezredik hasonló megerősítésért, de mástól személyesen hogyan kérdezzem meg. :)2010. júl. 20. 19:07
1/5 anonim válasza:
nem biztos, hogy rád értette, de az szerintem igaz, hogy a magasabbak nagyobb darabnak mutatnak (bocs, ha csúnyán fejeztem ki magam, nem szántam sértőnek) nekem van egy ismerősöm (170 valamennyi) és nincs sok plussz kilója, mégis erősebbnek néz ki, de ez nem biztos h mindenkire igaz :)
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy hatalmas! Bár azse eltévesztendő h ki-hány kiló olyan értelemben h lehet h a csontjaid olyan erősek illetve. "nehezek" (tom h hülyén hangzik). Na szóval lehet h nagyon vékonynak nézel ki de az is lehet h van rajtad mit fogni. És az egyáltalán nem gond. Arányokba véve vékony vagy! Modell alkat! Tesóm 176 cm. 63 kg, és ő többnek néz ki.
3/5 Anzii válasza:
Szépnek tartom a magas nőket (190 cm-es férfiként) és teljesen igaza van az edződnek! Magas nő legyen vékony az úgy szexi, az sem baj ha picit "túl vékony".
Ha a magasság kicsit is nagyobb súllyal párosul, az könnyen olyan "debellának" tűnhet :S
Ha kíváncsi vagy sok-e a 70 kg Neked, jöhet kép privátban ;)
4/5 A kérdező kommentje:
20 a testzsír százalékom, voltam mérésen. Mellbőség 93 derék 72 csípő 95,comb térd felett 36 centi. Képet nem kaptok:)
2010. júl. 20. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!