Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az élet 250kg felettben...

Az élet 250kg felettben milyen étrendel fogynak?

Figyelt kérdés
150kg vagyok... Mar gyógyszereket is kaptam fogytam 2kgt majd vissza jött 3kg.. Nem bírom már ezt a túlsúlyt..
2019. dec. 27. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

Férjem 140 kilónál megcsináltatta a gyomorműtétet májusban. Most 102 kiló, energikusabb, mint az elmúlt 20 évben bármikor. Nem kell aggódni, nem fog elfogyni, keveset tud enni, de magasabb kalóriatartalmú ételeket fogyaszthat (majd, ha eléri a 80-90 kg-t.)

Konzultálj szakemberrel, többféle elhízás típus van, ezért többféle műtét is. Nem mindegy, hogy valaki azért eszik, mert rágnia kell, vagy mert a kezét kell elfoglalnia, vagy mert nem tud jóllakni, vagy mert folyton éhes (még ez utóbbi kettő sem ugyanaz).

Sok sikert!

Egy feleség

2019. dec. 27. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1200 kalorias, magas feherje es kevés szinhidrattartalmú étrenddel
2019. dec. 27. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:

1200 kalóriàval koplaltatjàk őket lényegében. Én próbàltam ennyi kalóriàt is, meg valamivel többet is, de majd éhen haltam...semmi energiàm nem volt. Feladtam a kalóriamegvonàst. Nem ment.

Aztàn talàltam egy màsik módszert. 170 kg voltam, amikor elkezdtem. Úgy döntöttem , a magam erejéből szeretnék lefogyni. Életmódot alakítottam ki. Majdnem 10 hónapnàl jàrok és most 138 nàl jàrok. Szénhidràtszegény, zsírban és fehérjében gazdag étrenddel. Végre jól lakom, nem érzem se koplalàsnak se szenvedésnek, több az energiàm, jobb a közérzetem is.

Mozgàs: szobabicikli, duci torna, hasizomerősítés, súlyzózàs heti 4x 1 óra.

65-67 kg a végcél, szóval még eltart néhàny évig a dolog, de a motivàció megvan. Élni akarok, és ezért mindent megteszek. A hosszabb, nehezebb, lassabb utat vàlasztottam, de nem bàntam meg.:) Màris sokkal jobban vagyok.

2019. dec. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!