Ket nap sok evestol lehet hizni zsirba 1 kilonal tobbet? Bovebb lent
Figyelt kérdés
Tenyleg sokat ettem ket napig de most mar vissza terek a rendes kajalashoz (kb 7-8000kcal/nap, oke ebbol lejon az anyagcsere meg valamennyi a mozgas miatt de akkoris olyan +5500/nap kb van)
1 kilonal lehet tobbet hizni ZSIRBAN?
2019. dec. 24. 23:52
1/11 anonim válasza:
Ha tényleg betolsz 5500 kalóriát egy nap, akkor elképzelhető. De az azért nagyon sok.
2/11 anonim válasza:
Ennyit enni szerintem elemi képtelenség, hacsak nem ettél meg napi fél tepsi sült oldalast, 7-8 töltött káposztát nagy doboz tejföllel és fél kiló kenyérrel meg egy fél tepsi sütit naponta.
De igen, lehet ekkora kalóriamennyiségtől hízni egy kilót, ugyanis 1 kiló hízás 7000kcl-t jelent, ha te 11 ezer kalóriát vittél be az másfél kiló hízás.
3/11 A kérdező kommentje:
de akkor az hogy lehet hogy ő megevett két nap alatt 19 000 kalóriát és mégse hízott? https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__2..
2019. dec. 25. 09:15
4/11 anonim válasza:
Ez nem evés, hanem zabálás!!! Az ilyeneknek sose lesz normális hozzáállásuk az étkezéshez.
5/11 A kérdező kommentje:
de en nem ezt kerdeztem
2019. dec. 25. 10:58
6/11 anonim válasza:
Valószínű nem lesz több a tenyleges hízás 1 kgnál, ugyanis ennyi étele nem tud felszívódni, magyarul kisz@rod... de ez egyéni is, lehet a te szervezeted ügyes, és hasznosítja az egészet
7/11 anonim válasza:
Szerintem mindegy mit és mennyit zabálsz, lehetetlen két nap alatt egy kiló zsírt magadra szedni. Azért vagyok biztos ebben, mert akkor logikusan a fordítottjának is igaznak kellene lennie, ha két napig semmit nem eszel akkor zsírból le kellene tudni jönni egy kilónak. Ez nyilván hülyeség, a szervezet nem így működik, két napig ehetsz naponta 25 ezer kalóriát is ha bírsz, jó ha pár dekát magadra szedsz belőle, ennyi idő alatt ennyit tud elraktározni a szervezet, a többi az anyagcserével már megy is ki belőled.
8/11 anonim válasza:
7000 plusz kaloria=1 kg hizas (tiszta zsir). Tehat 5500x2= az masfel kilo kb
9/11 anonim válasza:
Nem fstál ennyi kaja után?
Szerintem 1 kilónál többet nem hízhat valaki 2 naptól.
10/11 anonim válasza:
Simán lehet sajnos és nem is kell nagyon zabálni hozzá. A sütemények teli vannak kalóriával, talán addig fel sem tűnik amíg nem saját készítésű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!