Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kenyeret mivel lehet helyettes...

Kenyeret mivel lehet helyettesíteni, ki mit eszik helyette?

Figyelt kérdés
Szeretném elhagyni az étkezésemből teljesen de hozzá szoktam, hogy pl minden reggel szendvicset eszek vagy sok ételhez eszek. Mivel tudnám helyettesíteni a kenyeret?
2019. dec. 22. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Semmivel. Amúgy nem feltétlenül kell kiiktatni, csak óvatosan kell bánni vele.
2019. dec. 22. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Puffasztott rizset, vagy Penny-ben, Lidl-ben kapható szezámmagos rozsszeletet szoktam enni helyette. Szénhidrát ezekben is ugyanúgy van, de 1 szeletben joval kevesebb, mint ha kenyérből ennél 1 szeletet.
2019. dec. 22. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Teljeskiőrlésű vagy Graham rozsliszt termekekkel puffasztott zab búza stb . Abonett .
2019. dec. 22. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Pogi, rizs, teszta...
2019. dec. 22. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy gondolod. Én csak lecseréltem ch csökkentett kenyérre és a napi adag max 3 db. Az íze ugyanolyan finom, viszont jobb a vércukor és inzulinszintemnek a kevesebb ch tartalom és a kedvezőbb GI értéke.
2019. dec. 22. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Én semmivel. Szoktam én is néha "szendvicset" enni, csak nincs benne kenyér (sajt, sonka, tojás, zöldségek). Főtt ételeket is simán megeszem kenyér nélkül.
2019. dec. 23. 07:37
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Semmivel... egy életmód valtásban, ha valamit helyettesíteni akarsz, akkor már el is bukott az egész... semmi nem lesz olyan mint az, mindent ahhoz fogsz mérni...

Kell keress új ételeket, új ízeket kell kipróbálnod, új kedvenceket kell keress, új gyors kajákat kell kitalálj stb stb... ha helyettesíteni akarsz... na az nem fog menni.

2019. dec. 24. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!