Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szoba biciklizés az melyik...

A szoba biciklizés az melyik testrészre jó és van hatással?

Figyelt kérdés
nekem a hasam, csípőm és a combom a kritikus..
2010. júl. 20. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra pont tökéletes. De egyébként helyi fogyás nincsen. Attól, hogy a lábaddal tekered a bringát, még nem olyan biztos, hogy onnan fogsz először fogyni, vagy többet. Én pl. először deréktól fölfelé kezdtem karcsúsodni, és csak most, hogy ott már nincs felesleg kezdtem el a combomról is fogyni. "Éljen" a körte alkat. :S
2010. júl. 20. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Önmagában a szobabicikli sz@rt se ér. Már bocsánat. Menj el futni minimum fél órát, bringázni a szabadba, vagy ha rossza az idő menj aerobicozni, spinningre, kangoora, úszni. Ezek jó zsírégető sportok, ahol a pulzusod is a zsírégető tartományban van. Egy sima szobabiciklizéstől egy deka se fog lemenni.
2010. júl. 20. 14:34
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Miért, ha kimegyek a bicaj útra bicajozni az mivel jobb, mint a szoba?
2010. júl. 20. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a második válaszoló. A szobabiciklin is lehet úgy tekerni, hogy az jó legyen. Sőt még jobb is, mert nem kell megállni a kereszteződéseknél, nem kell arra figyelni, hogy mikor üt el egy hülye autós stb. Jelentem, én 25 kilót fogytam SZOBAbiciklizéssel ÉS persze diétával.

Első voltam

2010. júl. 20. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Nekem akkor is az tetszik a legjobban, hogy a szobabicikli szart se ér, inkább menjen a szabadba bicajozni, mert az igen. LOL
2010. júl. 20. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Második vagyok.

Igen, ha lehet, menjen a szabadba! Nincs ennél jobb. Télen is lehet a szabadban sportolni. Ha meg mindenképp ösztönzés kell, (mert vannak emberek, akiknek csapatban, ösztönzéssel jobban megy), akkor menjen el egy fitness terembe. Bár az jóval drágább, de közösségépítő, sok új embert, barátot ismerhet meg a sportolni vágyó.

Én nem kedvelem az otthoni sportot. Max kiegészítésként, mondjuk lehet hasazni, fekvőzni, súlyzózni, de a szobabiciklinek az a hátránya, hogy sokan alacsony intenzitással, kis ellenállással tekernek, így a pulzusuk nem éri el a zsírégető tartományt. Heti három alkalom kell minimum.

2010. júl. 27. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Kedves utolsó. Akkor ne azt mondd, hogy szart se ér a szobabicikli és az otthoni torna, hanem azt, hogy NEKED nincs hozzá kedved, TE nem szereted. Igazad van abban, hogy valaki pl. a szobabringát alacsony intenzitással csinálja, de az akkor se a szobabicikli hibája, hanem azé, aki tekeri. A szobabiciklitől és egyébb otthoni tornától is éppúgy lehet fogyni, ha valaki jól csinálja.

2010. júl. 28. 14:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Kedves első!

Bár az igaz, hogy nem kedvelem az otthoni sportot, de pont azért nem, mert nem igazán hatásos a zsírégetésben. Hogy lehet egy pár négyzetméteres szobában, pláne aki panelben lakik, olyan intenzitással ugrálni, mozogni szabadon, hogy ne verd be magad az asztal sarkába, vagy mondjuk ne jöjjön fel az alsó lakó, hogy ideje lenne befejezni a dübörgést.

A szabad mozgáshoz tér kell, ahol nem zavarsz senkit. A szobabicikli fizikailag alkalmatlan az intenzív mozgásra, mert olyan a kialakítása. Szart se ér. Nekünk is van otthon, hugom évekig teker rajta, de semmi eredménye. Akkor kezdett el fogyni, amikor eljárt futni meg aerobicozni.

2010. aug. 5. 11:08
 9/12 NSBandita válasza:
79%
Kedves Szart se ér a szobabiciklizés!Ne triálozz a szobabiciklivel és nem rúgod szét a házat meg nem szól a szomszéd...
2014. máj. 21. 19:44
 10/12 anonim válasza:
100%

Hahaha... én most is szobabiciklizek miközben írok Nektek, azért ezt más sporteszközze

l nem teszed meg!

2014. jún. 3. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!