C9 lifestyle programról vélemények?
Nekem az a fura a "mentor" vagy ki akitől megtudnám venni a terméket kb. 120 kg, így nem valami hiteles...
Tisztítókúraként is nevezik, dehát ennyi pénzért? Egy bioboltban egy polc cuccot megveszek ennyiért.
Én csináltam. Mondjuk nekem alapból felesleges is, mert 40 kg vagyok. Én nem nagyon emlékszem rá, de édesanyàm szerint mindig sápadt voltam meg dölöngéltem jobbra balra.
Ezt a pènzt inkább táplálkozási szakértőre költsd, ha tényleg szükséged van ilyesmire.
Rettenetesen túlárazott marhaság...
Ad egy diétát amit be kell tartanod, de az netto éhezésről szól, szóval mindenképen fogynál a tabletták nélkül is... csakhát kell valami "termék" is...
A c9 egy 9 napos "méregtelenítés".. ami megint csak egy netto baromság... nincs ilyen, hogy méregtelenítés... a májad és a veséid méregtelenítenek pont megfelelően, ellenkező esetben halott lennél...
Egyedül a vélrendszert lehet úgymond "méregteleníteni" erre valóak a rostok... zöldség, gyümölcs... hogy mint egy seprű, kiseperje a veled...
Utana pedig a c9 et folytató csomagok pedig elképesztő pénzlehúzások...
Én is foreveres vagyok, de ezekre a termékekre nagyon haragszom.
Főleg mióta diétával és sporttal leadtam majdnem 50kg ot, és konyítok a témához kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!