Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem iszom vizet, az okozhat...

Ha nem iszom vizet, az okozhat fogyást?

Figyelt kérdés
Kb 3 napja nem nagyon ittam megfelelő mennyiségű folyadékot. Napi egy pohár víz. Tudom hogy nem egészséges, és holnaptól odafigyelek erre. 3 kg mínusz egy hét alatt, okozhatja ez? Vagy máshol keressem az okot?
2019. dec. 10. 21:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%

Nem ettől fogytál. Sőt, még kárt is okozol magadnak, mert így mérgezed a szervezetedet, nem tud méregteleníteni.

És miket ettél milyen mennyiségben?

2019. dec. 10. 21:23
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Okozhatja. Ki vagy száradva. 3 kiló víz kb reális is lehet. De ez nem fogyás. Csak a mérleg mutat kevesebbet. A fogyás az az esetleg mikor rengeteg víz is van rajtad és abból megy le. De akkor ugyan úgy iszol normálisan és az úgy látszik meg.
2019. dec. 10. 21:23
 3/25 anonim ***** válasza:
66%

Ennyi folyadéktól bent reked a széklet, tehát híznod kellene!

Nagyon vicces vagy!

2019. dec. 10. 21:37
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

szorulás, vese, keringési problémák

gratulálok, öregedtél kb 10 évet

2019. dec. 11. 00:15
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
az nem fogyás, hanem kiszáradás, aszalás
2019. dec. 11. 00:33
 6/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem fogyás (zsírból), hanem súlyvesztés. A kiszáradás okozza. Légyszíves igyál rendesen, mert ebbe bele lehet ám dögleni.
2019. dec. 11. 05:53
 7/25 anonim ***** válasza:
84%
Pont ellenkezőleg. Ha éhes vagy, igyál 1 pohár vizet vagy 2-3 deci levest (csontleves). Ezt megteheted naponta 5-6 alkalommal.
2019. dec. 11. 07:03
 8/25 anonim ***** válasza:
41%
Ha ennyi vese meg keringési problémákat okoz akkor én már rég halott vagyok 😂 Ezek hosszútávú hatások, nem 3 napi...
2019. dec. 11. 07:21
 9/25 anonim válasza:
29%
ha nem iszol vizet, kiszáradsz és meghalsz, utána meg szépen elrohad a tested szóval igen okozhat fogyást !
2019. dec. 11. 11:06
 10/25 anonim ***** válasza:
41%

"3 nap kevés folyadékbeviteltől még nem okoz magának maradandó károkat"

"Ha ennyi vese meg keringési problémákat okoz akkor én már rég halott vagyok"

3 nap még valóban nem okoz maradandót, de a kérdező nyilvánvalóan egy önsanyargató.

az az elképzelése, hogy napi fél-egy kg-ot tud fogyni ezzel a módszerrel és ti megerősítitek a téves elképzelésében?!

ez öngyilkosságra való buzdítás. gratulálok.

elolvastátok mit írt

3 liter víz hiányzik a szervezetéből!

ha egy 60 kilós csajról van szó, akkor az 5%

még 1-2 hét és meglesz:

"Tíz százalékos folyadékveszteség felett az izmok lebénulnak, a bőr összeaszik, a vizelés megszűnik vagy fájdalmassá válik, az áldozatot látomások kezdik gyötörni. Ha a vízveszteség eléri a testsúly 15%-át, a szomjazó meghal."

[link]

2019. dec. 11. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!