Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves srác vagyok. 177 cm és jelenleg 105 kg. Kb 30-as testzsír százalékkal. Legalább 25 kg-t le kellene adnom és erre most 6-7 hónapot tűztem ki. Gyümölcsöket napi szinten eszek viszont zöldséget alig. Azt tudni kell nem Magyarországon élek hanem Írországban. Itt rettenetes rosszak a zöldségek. Próbálkoztam zabpehely el megcsinálni turmix kint de borzalmas íze van. Valakinek van valami tippje hogy mi tévő legyek? Meg szeretnék ettől a hatalmas súlyfeleslegtől szabadulni és lehetőleg maradni azon a szinten. Gondolom mindez sport nélkül nem megy. Nos itt kint elég korlátozottak a lehetőségei. Futni tudok illető súlyzós edzéseket végezni. Legszívesebben street workoutoznék de nincs amin húzódzkodhatnék .
2019. dec. 10. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

Kifogások és kifogások. A fogyáshoz egy valami kell: AKARAT. Az általad kigondolt határidő szűkös, havonta 2, esetleg 3 kiló fogyással kellene számolni. Így a 25 kiló fogyáshoz én inkább egy évet mondanék.

A sport nem feltétel, de hasznos. Az otthoni súlyzózás tökéletes, sőt súlyzó sem feltétlenül kell, vannak olyan gyakorlatok is. Ajtófélfára szerelhető húzódzkodórudat, gondolom, Írországban is lehet kapni. Ha nem, rendelj innen!

Ami az evést illeti, számtalan weboldalon találsz étrendeket. A zöldségek nagyon fontosak, nem hiszem, hogy Írországban nem lehet kapni fagyasztott borsót, zöldbabot, meg hasonlókat. Ügyelni kell a szokásosnál magasabb fehérjefogyasztásra, és persze a kalóriák korlátozására. Nagy vonalakban ennyi.

2019. dec. 10. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a zöldségek nagyon hasznosak a rost és a vitaminok miatt is. Ha nem jó ízűek az ottaniak, szerintem akkor is lehetne belőlük jót főzni. Vehetsz fagyasztott zöldséget, esetleg konzervet is, én pl. a konzerv gombát nagyon szeretem, gyakran használok paradicsompürét is. A zabpehelyből ne turmixot csinálj, hanem zabkását, tegyél bele ízesítésként fahéjat, pár szem diót, mazsolát, egy kis feldarabolt gyümölcsöt. Vagy kakaóport és eritritet. Ha így sem ízlik, ehetsz tojást, rántottát is, utóbbiba tehetsz hagymát, gombát, paprikát is.

Nem tudom, mennyire tudsz főzni, de a legjobb, ha magadnak készíted az ételeidet egészséges alapanyagokból, és egy ideig számolhatnád a kalóriát, de még inkább a makrókat (fehérje, szénhidrát, zsír). Vannak jó alkalmazások, kalóriaszámláló oldalak, ezek segítenek. Amit érdemes csökkenteni vagy akár teljesen kiiktatni, azok a finomított szénhidrátok (liszt, cukor, módosított keményítő), az alkohol, a feldolgozott és gyorséttermi ételek, finomított étolaj és margarin.

2019. dec. 11. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig van valami amin lehet húzódzkodni... akár egy fa ága...
2020. jan. 3. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!