Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a jobb fogyáshoz és miért?

Melyik a jobb fogyáshoz és miért?

Figyelt kérdés

1: Meghatározott kalóriamennyiséget enni egy nap, mondjuk 1500-at, ami sokféle ételből tevődik össze.

2: Valamilyen meghatározott diétát követni, és nem számolni a kalóriákat. (Pl. az előbb olvastam a rizsdiétáról, mikor csak rizst és zöldséget lehet enni, de abból annyit, amennyit akarunk.)

2010. júl. 19. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmüen az elsö.
2010. júl. 19. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1., mert változatosabb, ehetünk mindent, nem kell követni semmiféle előírt diétát.
2010. júl. 19. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Első.Kalóriák helyett érdemesebb fehérjét és szénhidrátot számolni sokkal. Jobban lehet lakni,és eredményesebb. A bodybuilder.hu-n kitudod számolni,neked mennyire van szükséged ezekből.
2010. júl. 19. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
első, mint ahogy írták. mivel fogyáshoz sok fehérje is kell és ezt az adott kalóriásba be tudod építeni. a rizsdiéta csak szénhidrát, nagy buta az aki csak szénhidrátokkal akar fogyni.
2010. júl. 19. 14:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, látom hasonlóak a vélemények. :)
2010. júl. 19. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem hiszek ezekben a számolgatásokban. nem vagyok egy vékony alkat, mégis mindig letudok fogyni, ha akarok. (gyorsan felszaladnak a kg-k). én úgy szoktam, hogy nem számolgatok semmit sem, hanem sokat reggelizek, alig ebédelek és nem vacsizok. és majdnem minden este mozgok valamit. van, hogy csak negyed órát sétálok, de már az is valami. egyszer-kétszer volt, hogy diétát követtem, de csak egy vált be nekem, az pedig a 4 napos diéta, mert akkor mindenfélét ehettem. húst, zöldséget, gyümölcsöt, édességet. és még fogytam is. szóval az szuper diéta, nekem lement egy hónap alatt ezzel a diétával 7-8 kg. persze sokat is mozogtam mellette. biztosan jó ez a számolgatás, de én soha nem csináltam, minek....
2010. júl. 19. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsónak: onnan látszik miylen eredményes a módszered,hogy mindig visszahízol.
2010. júl. 19. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem egy egész életen át nem sok nő tudja megtartani az alakját úgy, hogy ne kelljen fogyókúráznia csak egyszer egész életében. biztosan férfi vagy, hogy ilyenbe nem gondolsz bele kedves utolsó válaszoló!
2010. júl. 19. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
ma 14:18-as: hány éves vagy? Mert a tinikor körül még könnyen lead az ember pár kiló, de 30-40 felett már azért nem ennyire egyszerü.
2010. júl. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!