Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy fogyhatok, ha napi 3-4km-t...

Úgy fogyhatok, ha napi 3-4km-t sétálok, és max 500 kalóriát eszek? Vagy ez sok?

Figyelt kérdés

2019. nov. 20. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1 000 kcal is kevés, 500 pedig az éhenhalás ellen elég! Hány éves vagy, milyen nemű, magasságod, súlyod?
2019. nov. 27. 21:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Eddig is keveset ettél. Szerintem ezzel lesz itt a probléma, ezért nem jó az alakod. Ennyi kalória mellett erősen kétlem, hogy túlsúlyos lennél, ha mégis, akkor sürgősen keress fel egy orvost, mert valami egészségügyi dolog lehet a háttérben, pl. pajzsmirigy betegség!
2019. nov. 28. 19:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Nemhiszem hogy túlsúlyos lennék, csak néha annak érzem magam 😅

16 éves, kb 160 centi, és maradjunk mondjuk kb az 50 kilónál, mert ha azt mondanám hogy 10 kilóval kevesebb, akkor mindenki elkezdene itt izélni, hogy fúj, de anorexiás vagyok 😅 pedig nem xdd de láttam már olyat is, hogy 150centi és 50valamennyi kiló, és neki is azt mondták, hogy hova akar fogyni 😅😅😅

Mindenki azt mondja, hogy így jó vagyok, de mit érek vele, ha én nem érzem jól magam így? 😅

2019. dec. 3. 23:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tehát közel sem vagy 50 kg, viszont éhezteted magad. Lehet nem kimondani az a. betűs csúnya szót, de testkép zavarod van. Beszélj róla a szüleidnek, segíteni fognak!
2019. dec. 3. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, de szomorú, hogy ennyi testképzavaros kislány van, és mind azt hiszik, hogy ez teljesen normális állapot :( Miért nem tartanak erről is felvilágosítást az iskolában?
2019. dec. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!