Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fenékre valami tuti biztos...

Fenékre valami tuti biztos fogyási módszert, ami feszesíti és keményíti is?

Figyelt kérdés
És lehetőleg gyors legyen a fogyási idő bár ez nem olyan fontos :))
2008. nov. 17. 21:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Jah és persze kicsinyíti mármint fogyasztja is :D
2008. nov. 17. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Rubint Réka: Add önmagad 3 című DVD. 30 perc popsi van, én jelenleg 8 percet bírok belőle megcsinálni. :-)
2008. nov. 19. 12:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönööm :)
2008. nov. 19. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni, de nincs olyan, hogy fenékről fogysz. A szervezeted mindenhonnan használ fel zsírt ha szüksége van rá.

Természetesen célzott edzéssel ettől függetlenül izmosíthatod a feneked, de ettől még "párnázva" marad, ha csak azt edzed. Változtass a táplálkozásodon és mozogj eleget, de ne csak a feneked tornáztasd.

2008. nov. 19. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Guggolás!

Univerzális!!

2008. nov. 22. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:
TAPOSÓGÉP A LEGJOBB!hA A KÖNYÖKÖDÖN TÁMASZKODSZ A ,,KAPASZKODÓ"JÁBA,AZ FENÉKRE SZUPI.
2008. nov. 27. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:

A Rubint Réka add önmagad 3 nagyon nehéz nekem is megvan megycsinélta párszor de elvette a kedvem még az élettől is azóta elő sem vettem.pedig ha megcsinálnám minden nap tuti egy két hónap alatt olyan csini lennék....meg sztem te is

velem az a baj hogy derékig vékony vagyok onnan lefele meg .....szóval vastag comb nagyon nagy fenék:(

2008. nov. 27. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

A taposógép valóban jó, de a fent leírttal ellentétben ne könyökölj! Az ugyanis csalás és csökkented a hatékonyságát! Próbáld meg úgy beállítani, hogy állva 10 percig bírd.

És ne felejts el bemelegíteni, ha más nem, kezdésnek 2 percig csináld nagyon könnyű fokozaton és utánna rakd nehezebbre.

Aztán fokozatosan két-három hetente növeld az időt 5 percekkel.

A cél, hogy heti háromszor 40-45 percet tudj mozogni folyamatosan.

Természetesen nem lehet eléggé hangsúlyozni az étrendet, pocsék étrenddel nem jutsz sehova és megfelelőn nem az épp aktuális "trendi" diétákat értem!

2008. nov. 28. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Guggolás is jó, bár tapasztalat alapján azt inkább férfiak kedvelik, a nők külön gépeken edzik a külső és belső combot, popsit, vádlit, stb.
2008. nov. 28. 10:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. nov. 28. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!