Meghiztam. Tenyleg kover vagyok?
Mostanaban tobbet ettem, mert kivantam. Napi 3x fott etel, reggel suti kave/kakaoval. Keveset mozgok. Tanulas, erettsegire keszules mellett nincs idom. Osztalytarsaim akik rendszeresen sportolnak (foci, kosar) mar azt mondjak mi ez a 10 kilo plusz rajtam.
Igazuk lehet?
A futas nehezebben megy, ahogy a gyorsabb seta is. Konnyen kifulladok, es behuzni alig tudom a hasam. Ha kiengedem, akkor meg jo erzes.
Masokkal is volt mar, ha igy egy kis nasizas utan hanyatt fekve simogatta a nagy, domborodo, puha hasat es megnyugodott, jo erzessel toltotte el.
164 cm es 70 kg. Haskorfogatom 97-100 cm kozott van. Orvosnal voltam, egeszsegugyi problemam nincsen.
Hasam nem puffadt, nem kemeny, es nehez, hanem nagy es puha, vastag,3-4 hashurkakkal. Elegge kidomborodik, behuzni nem lehet. Ahogy egy kicsivel tobbet eszem, vagy iszom, nagyobb lesz. Olyankor felallni nem tudok feloraig.
Kiskorom ota obesitas diagnozisu vagyok. 12 evesen 143 cm-hez voltam 60 kilo.
Miert szeretem ennyire a hasamat?
Gondolom, ez is egy komplexus. Vagy félsz a kapcsolatoktól, nem akarsz közel kerülni senkihez és azért pakolsz magadra hurkákat (akadály gyanánt), vagy a gyerekkori duciságod alatt megszégyenítve érezted magad a méreted miatt, és dacból még több teret követelsz magadnak, ezzel mutatva, hogy van létjogosultságod.
Menj pszichológushoz, mert hosszú távon viszont egészségtelen a túlsúly.
Gyerekkoromban sokat csufoltak, megvertek, hasbavagtak, hasbarugtak, csipkedtek a hashurkaimat.
Senki nem torodott ezzel. Szulok se. Csalad se. Nincs ido ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!