Baj, ha most megeszek 1 tonhal konzervet 1 pohár tejjel?
Figyelt kérdés
Eddig 1000 kalóriát ettem, 15/L vagyok
Megpróbáltam amennyire csak tudtam kipréselni az olajat a tonhal konzervből, megehetem vagy ma már túl késő ?
2010. júl. 17. 22:14
1/11 anonim válasza:
ha fogyózol akkor ilyenkor már ne egyél
igyál inkább sok vizet
2/11 anonim válasza:
Edd meg,de szerintem tejjel együtt befosat.Amúgy feltételezem olíva van rajta,az meg egészséges és finom.
3/11 anonim válasza:
szerintem meg nyugodtan edd meg, főleg ha kipréselted az olajat. :)
Sztem ez már nem oszt, nem szoroz, főleg h ma amugy is keveset ettél eddig:)
4/11 anonim válasza:
Szerintem ne egyél,max akkor ha 2kor fekszel le :D
5/11 anonim válasza:
Ha fogyózol, akkor ne. Ha nem fogyózol csak érdekelt, akkor meg szard le és egyél. Amúgy tejjel együtt én nem enném meg, nehogy fossak.
6/11 anonim válasza:
Jah tejjel tényleg befosat :D A haltól meg büdös lesz a szád :)
De azért sok szerencsét ;P
7/11 anonim válasza:
Ha fogyózik és éhes akkor mi van?Éhezzen és ne aludjon éjjel mert egyesek azt írták,hogy ne egyen meg egy 350 kalóriás halkonzervet?És akkor "fogyózzál egészségesen,nem szabad éhezni"......
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, valamit érzek abban, amit mondasz
De a többség most elvette az étvágyamat
2010. júl. 17. 22:43
9/11 anonim válasza:
ha nem eszed meg sose fosol be! xD
10/11 anonim válasza:
nyugodtan edd meg (:
jutalmazd meg magad. (:
súlyod és magasságod megkérdezhetem?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!