Fogytam 5 kilót, mindenhonnan fogytam, kivéve mellből. Hogy lehetséges? (Nem szilikon. )
Szerintem genetika.
Vagy lehet hogy rajtad az 5 kg fogyás még nem annyira látszik meg. Előfordul az ilyen. Ha zavar a melled akkor javaslom a felső test edzést persze diéta mellett. (A teljes test sem árt)
5-ös, tejmirigyek már születése óta ott vannak, ahogy a pasiknak is. A nemi hormonok miatti zsírtöbblet adja a mellet; s ha a genetikája nagyon szereti, akkor maradnak is a végsőkig, és egészségtelenül le kellene fogynia, hogy ahhoz is hozzányúljon a szervezte.
Kérdező, nekem E/F határán van a kosárméretem, szóval átérzem a problémádat. A felsőtest izmainak edése segít, tartást ad, jobb teherbírást biztosít.
Ha a fogyás előtt és után is D kosaras a melltartód, akkor
1. Mégsem fogytál mindenhonnan
2. Mégis fogytál mellből is
3. Rossz melltartót hordasz
Amúgy mindenkinek vannak olyan testrészei, amik hamarabb, vannak, amik később fogynak. Nekem pl a combjaim ragaszkodnak a végsőkig a párnáikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!