Mennyivel egészségesebb a lent belinkelt bagett mintha sima fehér zsemlét vennék?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert elég drága, megéri-e inkább ezt venni?
Legutobb úgy csináltam, hogy vettem 8dbos belőle lefagyasztottam és mindig ha épp megkívánok valami szendvicset kiveszek egyet a hűtőből. Viszont már kezd elfogyni így megéri-e ugyanilyen utánpótlást venni vagy nézzek mást inkább?
2019. okt. 29. 13:39
1/4 anonim válasza:
Elvileg nincs benne semmi, ami a fehér zsömlében van, és nem is hiányzik belöle semmi, aminek a fehérben lennie kellene (ha mégis van, az a baj)
2/4 anonim válasza:
Az összetétele ugyanaz, mint egy normális fehér zsemléjé kellene, hogy legyen, szerintem csak akkor vedd, ha neked azért megéri árban, mert jobban ízlik. De semmivel sem fogyókúrásabb, vagy egészségesebb.
3/4 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz egy ilyennel:
Semmi adalékanyag, semmi szója, semmi cukor, egyéb hókuszpókusz. Aztán megkened valamivel, és szórsz rá szezámmagot, napraforgómagot, lenmagot meg amit szeretnél.
Tudom, nem leszek ezzel népszerű, de ilyen szójás-cukros vackokat akkor se ennék, ha ingyen utánam hajítanák.
4/4 anonim válasza:
Talán annyival jobb, hogy laktatóbb.
Én inkább sima zsemlét, kiflit szoktam venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!