Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeptemberig le kéne fogynom...

Szeptemberig le kéne fogynom 11 kg-ot. Hogyan lehetne lehetséges ez?

Figyelt kérdés
kérllek titeket hogy értelmes válaszokat írjatok! :) És ne ilyeneket írjatok hogy dagadt disznó meg ilyesmi. 14/F 172 cm és 79 kg
2010. júl. 17. 13:47
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szia.

Próbáld ki hogy ez mennyit segít.

este 6 óra után semmit ne egyél.vacsorára egy joghurtot vagy valami gyümölcsöt.reggelizni nagyon fontos.ebédelni is kell de mindig csak keveset egyél.és tornázz minden nap.

nekem nagyon sokat segített..igaz nem fogytam nagyon sokat.de sajnos nem tudom meg mondani hogy mennyi idő alatt sikerült leadnom 5-7 kg-t.

a lényeg az hogy legyél kitartó.és persze az édességet hanyagolt egy kicsit.ha tényleg komolyan szeretnél fogyni akkor ezeket mindig tartsd észbe

remélem segítettem

2010. júl. 17. 14:07
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :) lehetne hogy vmi tornát irjj nekem? pl. amit te csináltál?
2010. júl. 17. 14:08
 3/12 anonim ***** válasza:

Én 162 cm vagyok és 69 kg, 10 cm különbséggel ugyan olyan mint te.:D

Én 2 hete csinálom azt amit az első válaszoló leírt, és még nem fogytam egy kg-ot se.:/

2010. júl. 17. 14:11
 4/12 A kérdező kommentje:
én i csinálom de más fajtát és én se fogytam 2 hete semmit :(
2010. júl. 17. 14:14
 5/12 anonim válasza:
Menj el futni mégis mit gondoltál?
2010. júl. 17. 14:17
 6/12 A kérdező kommentje:
nem igazán szeretek futni főleg ebbe a melegben
2010. júl. 17. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:

maradj így, pont jó vagy!:-D

L

2010. júl. 17. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Hali!!

az első válasza egyébként szerintem jó legalábbis én is hasonlóan csináltam.

Csak az a baj hogy nagyon nehezen áll át a szervezet legalábbis az enyém.

Egy éve határoztam el, hogy lefogyok 178 cm vagyok és akkor 96 kiló voltam. Eldöntöttem hogy elkezdek sportolni, heti kétszer, és odafigyelek a kajára is.

Nekem az volt a fontos hogy olyan dolgokat csináljak akár torna vagy sport amit szeretek és megtudom csinálni.

Egy hónapba telt minden szigorú cucc ellenére, míg elkezdtem fogyni, de szépen ment utána.

Az ne zavarjon meg, hogyha mozogsz akkor az izmaid is növekednek, és azoknak nagyobb a tömege, úgy hogy néha a fogyinál ez meg szokta zavarni az embereket.

Ja és sportnak ha van kedved az úszást ajánlom, nem izzadsz meg és az izmaidat is átmozgatja, és ha rászoksz szép idomos leszel.

Szóval semmi ördöngösség csak kitartás és odafigyelés kell, én így fogytam le 66 kilóra, és a mozgás miatt még izmosabb is lettem.

Na mindenesetre sok sikert és kitartást.

Remélem azért tudtam valamicskét segíteni.

19/F

2010. júl. 17. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Az előző vagyok, egyébként nem tudom mostanában mi van mert egyre lepontoznak az emberek. Zuhan a hasznossági izém. Hát ez van. (Bocs hogy ilyen hülyeséget is beírtam)
2010. júl. 17. 16:10
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. júl. 18. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!