Kicsit kövér vagyok, és le szeretnék fogyni. Hogyan csináljam? Vagy nem is vagyok kövér?
NEM VAGY KÖVÉR! Tejóég!
Jó pasi lesz belőled, csak ne fogyózz!
küldjek magamról képet?? A bmi azt adta ki, hogy:
Az Ön gyermeke túlsúlyos. Amennyiben a magas értéket nem a túlfejlesztett izomzat adja, feltétlenül kezdjen el fogyókúrázni! Fokozottan figyeljen oda napi étrendjének kalória tartalmára és tápanyag-összetételére. Igyekezzen számára zsírszegény, zöldség-, és főzelékfélékben, gyümölcsben gazdag étrendet biztosítani. Ha eddig nem tette, kezdjen el hetente több alkalommal sportolni!
a BMI csak egy átlagos képet ad, nem veszi figyelembe a csontok/szervek súlyát, és ami még fontosabb az izmokét sem.
amúgy meg 12 évesen nem szabad fogyókúrázni. vagy te 155 cm szeretnél maradni?:)
sportolj, azzal sosem ártasz, és ha esetleg(?)van egy kis hájad(?)akkor hamar lemegy.
ne feledd te még fejlődő szervezet vagy!:)
Szia, a 155 cmhez szerintem az 50 kg nem jelent gondot, nem hinném,hogy "kövér" vagy.
Kezdj el sportolni, többet mozogni,az nem fog ártani.
Képet küldesz magadról?Nem hiszem,hogy jelentős súlyfelesleged lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!