Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kicsit kövér vagyok, és le...

Kicsit kövér vagyok, és le szeretnék fogyni. Hogyan csináljam? Vagy nem is vagyok kövér?

Figyelt kérdés
155 cm magas, 50 kg. Szerintem nagyjából 40 kg kéne legyek. 12/f
2010. júl. 17. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:

NEM VAGY KÖVÉR! Tejóég!

Jó pasi lesz belőled, csak ne fogyózz!

2010. júl. 17. 12:40
 2/9 A kérdező kommentje:

küldjek magamról képet?? A bmi azt adta ki, hogy:

Az Ön gyermeke túlsúlyos. Amennyiben a magas értéket nem a túlfejlesztett izomzat adja, feltétlenül kezdjen el fogyókúrázni! Fokozottan figyeljen oda napi étrendjének kalória tartalmára és tápanyag-összetételére. Igyekezzen számára zsírszegény, zöldség-, és főzelékfélékben, gyümölcsben gazdag étrendet biztosítani. Ha eddig nem tette, kezdjen el hetente több alkalommal sportolni!

2010. júl. 17. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
jaj,amibe te mentáél az baromság,van egy tök vékony ismerősöm még annak is azt adta ki-.- küldj képet,ne hiszem,h túlsúlyos vagy:)
2010. júl. 17. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:
adjá email címet, ahova kűldhetek
2010. júl. 17. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

a BMI csak egy átlagos képet ad, nem veszi figyelembe a csontok/szervek súlyát, és ami még fontosabb az izmokét sem.

amúgy meg 12 évesen nem szabad fogyókúrázni. vagy te 155 cm szeretnél maradni?:)

sportolj, azzal sosem ártasz, és ha esetleg(?)van egy kis hájad(?)akkor hamar lemegy.

ne feledd te még fejlődő szervezet vagy!:)

2010. júl. 17. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
12 évesen még rengeteget fogsz fejlődni. pár év múlva olyan hirtelen fogsz megnyúlni, h utána vékonynak fogsz tűnni. ha még most fogyókúrázni kezdesz, biztos lehetsz benne, hogy 15 éves korodra csont bőr leszel :S a lányok azt szeretik, ha egy srácnak széles a válla meg a mellkasa, mert ahhoz olyan jó hozzábújni ;)
2010. júl. 17. 13:07
 7/9 anonim válasza:

Szia, a 155 cmhez szerintem az 50 kg nem jelent gondot, nem hinném,hogy "kövér" vagy.

Kezdj el sportolni, többet mozogni,az nem fog ártani.

Képet küldesz magadról?Nem hiszem,hogy jelentős súlyfelesleged lenne...

2010. júl. 17. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
már a fiúk is fiatalon meghülyülnek..
2010. júl. 17. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Direkt megnéztem a BMIdet és kiírta hogy átlagos a testsúlyod...még ha 60kiló lennél akkor sem lennék kövér,csak nagyon picit husis...amúgy meg ne a kilók érdekeljenek,hanem csak érezd magad jól a bőrödben:)
2010. júl. 17. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!