Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nyárból még van másfél...

A nyárból még van másfél hónap. Sikerülhet e a tervem?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam sok felesleg, kb 5 kg. A combom vastag(de nagyon izmos is, komolyan kb mint egy testépítőnek, pedig nem csináltam vele semmi extrát.

[link]

kba combom ilyen, de nem olyan durván, ja és lány vagyok.

ha holnaptól kezdve heti 5x kocognék 1 órát, kétnaponta aerobikoznék 80 percet, néha úsznék, heti 1x 1 órát hulahoppkarikáznék, lemenne a felesleg nyár végére? A combom vékonyabb lenne? Természetesen figyelnék a kajára is.

Egy kis biztatás kéne, vagy egyéb ötlet, amivel lejöhetne az izom mellett a háj is a lábamról

2010. júl. 17. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem tegyél fel képet a saját combodról, arc nélkül, csak a lábadról, mert hogy nem csinálsz semmit, és ilyen a combod... hát ez érdekes... nem gyúrtál soha?
2010. júl. 17. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
nem, de sokat lépcsőzök
2010. júl. 17. 12:31
 3/4 A kérdező kommentje:
jó magasan lakunk
2010. júl. 17. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
A combod nem tudom mitől olyan. Persze az 5 kg le fog menni nyár végére, ha azokat fogod csinálni, amiket leírtál.
2010. júl. 17. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!