A nyárból még van másfél hónap. Sikerülhet e a tervem?
Figyelt kérdés
Nincs rajtam sok felesleg, kb 5 kg. A combom vastag(de nagyon izmos is, komolyan kb mint egy testépítőnek, pedig nem csináltam vele semmi extrát.
kba combom ilyen, de nem olyan durván, ja és lány vagyok.
ha holnaptól kezdve heti 5x kocognék 1 órát, kétnaponta aerobikoznék 80 percet, néha úsznék, heti 1x 1 órát hulahoppkarikáznék, lemenne a felesleg nyár végére? A combom vékonyabb lenne? Természetesen figyelnék a kajára is.
Egy kis biztatás kéne, vagy egyéb ötlet, amivel lejöhetne az izom mellett a háj is a lábamról
2010. júl. 17. 12:09
1/4 anonim válasza:
szerintem tegyél fel képet a saját combodról, arc nélkül, csak a lábadról, mert hogy nem csinálsz semmit, és ilyen a combod... hát ez érdekes... nem gyúrtál soha?
2/4 A kérdező kommentje:
nem, de sokat lépcsőzök
2010. júl. 17. 12:31
3/4 A kérdező kommentje:
jó magasan lakunk
2010. júl. 17. 12:31
4/4 anonim válasza:
A combod nem tudom mitől olyan. Persze az 5 kg le fog menni nyár végére, ha azokat fogod csinálni, amiket leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!